Wonder Boutique, cel mai variat targ de obiecte noi si vintage, are loc in acest weekend

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Duminica, 26 octombrie, te trimitem la unul dintre cele mai variate targuri din Bucuresti: Wonder Boutique. Acesta va avea loc in The Pub Universitatii si se va desfasura intre 11:00-19:00.

Vei gasi haine, accesorii, decoratiuni, cosmetice si oferte speciale de Halloween. Partea buna este ca oricine poate participa in calitate de vanzator sau cumparator, caci cu totii avem prin casa haine si obiecte pe care nu le folosim. Organizatoarea targului ne-a povestit:

“Am pornit de la ideea ca noi toti avem diverse lucruri care nu ne mai vin, obiecte de care nu ne mai folosim, carti pe care le-am citit deja sau suveniruri pe care le-am parasit prin vreun coltisor de casa, uitand ca – in contextul potrivit - toate acestea pot fi micile comori ale altcuiva."

Vrem sa fim locul acela relaxant si primitor unde te duci in weekend, insotit de prietenii tai, ca sa-ti cumperi lucruri frumoase fara sa cheltuiesti o avere, sa frunzaresti o carte, sa gusti ceva delicios si sanatos, sa asisti la un workshop de DIY si sa interactionezi cu altii ca tine."

Wonder Boutique isi propune sa devina unul din cele mai variate si atipice targuri lunare de obiecte noi si vintage din Bucuresti.  Se adreseaza deopotriva femeilor si barbatilor, celor pasionati de moda dar si celor ce cauta obiecte unice, de colectie.

"Condimentam experienta de shopping cu muzica, proiectii, rasfaturi culinare si demonstratii din partea unor artisti locali, pentru a oferi fiecarui client care ne trece pragul o zi de recreere intr-un spatiu neconventional si o suita de experiente inedite.“, ne-a mai spus Catrinel.

Asa ca fa-ti timp si viziteaza Wonder Boutique, pe 26 octombrie, intre 11:00 si 19:00, la The Pub Universitatii. Pe langa standurile de haine, accesorii, decoratiuni, cosmetice si bunataturi, beneficiezi si o oferta speciala de Halloween! Intrarea este libera.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera