V for Vintage te conectează la designul contemporan și cultură vintage

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe 21 și 22 aprilie, V for Vintage, cel mai important târg de design contemporan și cultură vintage, te conectează cu 100 de designeri contemporani, 10 colecționari de vintage autentic, 3 universități de arte și design.

Ajuns în al 10-lea an, V for VINTAGE înseamnă două zile dedicate întâlnirii ritualice cu designul contemporan și cultura vintage. Ediția de primăvară aduce atmosfera efervescentă a târgului într-un spațiu dedicat creativității și inovației, în centrul orasului: The Landmark (Vasile Alecsandri 4, Zona Piața Romană).

Procesul de instalare a versiunii V for VINTAGE 20 se finalizează cu un UPGRADE de design, tehnologie și mentalitate pe 21 și 22 aprilie.

Te conectezi la:

DESIGN VESTIMENTAR | ACCESORII ȘI BIJUTERIE CONTEMPORANĂ | DESIGN DE OBIECT | VINTAGE AUTENTIC

100 de designeri contemporani
Selecția colecțiilor primăvară/vară și a colecțiilor capsulă dedicate ediției este facută de juriul V for Vintage 20 format din Amir Doboș (Fashion Director Cosmopolitan România), Ioana Ciocan (Director General Art Safari București) şi Laura Călin (Fondator V for Vintage).

10 colecționari de vintage autentic
Selecția de vintage autentic reunește comorile bine păstrate care trec testul timpului și se conectează la contemporan.

3 universități de arte și design
La V for VINTAGE dedicăm un spațiu generos Universităților și Facultăților de Artă și Design din București, Cluj și Timișoara. În secţiunea Future Design din cadrul târgului, studenții expun colecții dedicate și instalații. 

“Ediția din acest an a târgului V for Vintage, la 10 ani de la prima editie, este pentru noi un prilej de a arunca o privire la tot ce s-a întâmplat în design, în tehnologie, în social media, în politică și economie și în toate aspectele vieții noastre. Este și un prilej de a face o retrospectivă personală, din 2008 până în 2018. Noi am făcut-o și ceea ce am observat este un UPGRADE evident. De aici și provocarea târgului de anul acesta, care este o invitație la upgrade de mentalitate, de tehnologie și design, într-un spațiu care susține, prin arhitectura industrială, colecțiile designerilor noștri”, declară Laura Călin, fondatoarea V for Vintage.

V for Vintage 20 înseamnă două zile de shopping alternativ, un loc dedicat comunității oamenilor pasionați de design, artă, experiment, simț estetic și contemporan. 21 – 22 aprilie 2018


The Landmark (Vasile Alecsandri 4, Piața Romană)


Program
:
Sâmbătă, 21 aprilie 11:00 - 20:00

Duminică, 22 aprilie 11:00 - 20:00


Bilet intrare 12 lei 

1 comentariu vrei sa comentezi?

V for Vintage te contectează la designul contemporan și cultură vintage
Camila Rodela
#1 -

Dragoste

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
(9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
(10) Aveți nevoie de un loc de muncă
ogagakunta@gmail.com

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera