V fair | târg de design contemporan și cultură vintage |

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe 13 și 14 aprilie ne întâlnim la a 22-a ediţie de V fair -  târg de design contemporan și cultură vintage la Palatul Telefoanelor (Calea Victoriei 35).

V fair oferă designerilor participanți șansa să intre în contact cu cele mai importante publicații de modă și lifestyle din România și cu platforme dedicate designului contemporan. Premiile oferite reflectă atât performanțele creative și stilistice, cât și coerența și consistența brandului.

Premiile V fair ediția a 22-a
Best Young Designer by Glamour – fashion editorul revistei selectează un designer la început de carieră care se remarcă prin creativitate. Designerul selectat este premiat cu un articol dedicat în revista Glamour.

Runaway Designer by Feeric Fashion Week – oferit designerului care prezintă la V fair o colecție out of the box. Premiul constă într-un fashion show în calendarul Feeric Fashion Week.

Best V Fair Designer by Romanian Design Week – ales de echipa RDW drept unul dintre designerii promitatori ai anului 2019.

Best Maker by Revista Atelierul – acordat unui designer care aduce soluții eco friendly în colecția propusă, inventivitate și creativitate. Premiul constă într-un interviu dedicat pe site-ul revistei Atelierul și promovare pe toate canalele online.

Most Popular Designer – ales de către public ca fiind designerul preferat al ediției actuale de V fair. Designerul cel mai popular este admis direct la următoarea ediție de V fair și beneficiază de condiții preferențiale de participare.

 

 
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera