"Unzip your mind" reunește arhitectura, ingineria și neconvenționalul, într-o expoziție unică la Qreator by IQOS (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Articol promovat de Qreator by IQOS

În perioada 22 august – 18 septembrie, spațiul Qreator by IQOS găzduiește expoziția ”Unzip your mind” realizată de sculptorul britanic Alex Chinneck, artist care obișnuiește să surprindă lumea cu lucrările sale neconvenționale.

iqos

Expoziția reunește arta, arhitectura și ingineria sub un concept unic, în premieră în România, care își propune să reinterpreteze un obiect cotidian, fermoarul, sub forma unor dimensiuni impresionante, încurajând publicul să privească dincolo de convențional, dincolo de limite.

Expoziția ”Unzip your mind” este rezultatul celei mai recente colaborări dintre sculptorul Alex Chinneck și brandul IQOS, parteneriat lansat în luna aprilie 2019, în cadrul Milano Design Week. Elementul central al expoziției este fermoarul, simbol folosit pentru reprezentarea viziunii optimiste a artistului față de un viitor lipsit de limitări, plin de noi perspective.

Expoziția ”Unzip your mind” este deschisă publicului larg până pe 18 septembrie, la Qreator by IQOS, pe bulevardul Aviatorilor 8A, de luni până duminică. Accesul este permis exclusiv persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

iqos2              iqos3
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera