Unfinished Festival 2018 începe pe 27 septembrie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Festivalul UNFINISHED aduce împreună inovatori, artiști, vizionari și antreprenori din discipline diverse pentru a schimba idei timp de patru zile.

Parte festival, parte discuție, parte expozitie, parte nedefinit, Unfinished este o experiență care evoluează constant. Programul multidisciplinar abordează subiecte diverse, de la drepturile omului, antreprenoriat, artă, design, wellness, tehnologie, la știință, jurnalism, politică, educație, muzică și poezie.

Experiența Unfinished este definită de evenimente precum workshop-uri, panel-uri, sesiuni de leadership, concerte, instalații de artă și cine concept.

Gazduit de Fundatia EIDOS la MNAR, UNFINISHED este în primul rând o comunitate de oameni curioși.

Line-up-ul Unfineshed poate fi gasit aici.

Mai multe detalii despre program și înscriere pe https://unfinished.ro/.

41026212_2323870180961904_5985765658372079616_n.jpg
2 comentarii vrei sa comentezi?

Unfinished Festival 2018 începe pe 27 septembrie
AS234
#1 -

play online free pinochle
I am big fan of pinochle game this is the place where you get full enjoyment by playing the game play online free pinochle it is the all time entertaining game and you will play this game with full freedom as you should try to play this game.
Unfinished Festival 2018 începe pe 27 septembrie
Camila Rodela
#2 -

Dragoste

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
(9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
(10) Aveți nevoie de un loc de muncă
ogagakunta@gmail.com

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera