Uncle John- o burgerie de mall de incercat

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Uncle John este o alta burgerie din Bucuresti care si-a facut loc prin food court-ul mall-urilor precum Pipera si Sun Plaza. 
In general consideram ca experienta culinara de mall trebuie evitata in favoarea deliciilor de sine statatoare ascunse peste tot prin oras, dar suntem constienti ca locul de munca si alte nevoi sociale te pot face sa ratacesti flamand pe coriodoarele acestora.

tumblr_nudnk03rkY1sn6q09o1_500.gif

Uncle John se mandreste cu sloganul Only slow&fresh foodfoarte ambitios pentru un take away care trebuie sa onoreze multe comenzi la ora pranzului.

Miscarea de slow food presupune un procent cat mai ridicat de ingrediente si preparate produse in house sau comandate de la alti producatori care le fac in house, asa ca ideea de slow food intr-un loc cu meniu de diner suna minunat, original si proaspat.

giphy__2_.gif

Cum niciuna din locatii nu este neaparat "in zona", am intrat pe site sa aflam daca exista delivery. Pe site toate produsele arata delicios, pe home page exista un burger cu un steag cu "delivery" infipt in el si un link catre un meniu fara niciun pret, iar posibilitatea de a contacta Uncle John este prin mesaj direct pe site cu nume, email si telefon necesare pentru a-l trimite.

Ne-a a fost creata impresia ca Uncle John cere foarte multe si nu ne ofera mare lucru. Am contactat apoi pe pagina de Facebook, caci nu am fi dorit sa avem surpriza unul burger overpriced, odata ajunsi in Pipera. Raspunsul a fost prompt si prietenos.

Aspectul si design-ul Uncle John ne-a surprins putin, mai inspre fast food decat bucatarie de burgeri gourmet si alte bunatati.

Preturile sunt medii si meniul e mai divers decat am inteles de pe site.

Pentru un snack mai light au bagel-uri cu somon intre 9-12 lei si quesadilla intre 15-17 lei.

Burgerii sunt intre 17-21 de lei si vin cu o portie de cartofi prajiti si un sos.

Bonus: Au si coaste 22 lei cu o portie de cartofi si o lipie.

Meniul mai contine Onion Rings 6 lei, cartofi prajiti  6 lei, Wedges 7 lei, Mozarella Sticks 11 lei, Jalapeno Cheeseballs 12 lei, salata 6 lei si Cheesecake ca desert, 9 lei.

giphy__3_.gif

Un singur baiat lucra pe tura si a preluat comanda, ceea ce a fost ok pentru ca eram singurii clienti, veniti dupa ora de pranz. A fost foarte nepoliticos gratuit, din prima, deranjat de orice intrebare legata de diferitele combinatii si ingrediente ale burgerilor.

Ne-am comandat Uncle John 19 lei, cu dulceata de ardei in loc de ceapa, Smoky 20 de lei, o portie de coaste la 22 de lei si Onion Rings - 6 lei.

Chiflele burgerilor sunt foarte bune, putin dulci, cu susan.

Burgerul cu dulceata de ardei a fost foarte gustos, dulceata de calitate si in cantitate generoasa si carnea foarte gustoasa, intreaga combinatie fiind foarte reusita.

Cartofii sunt congelati, impotriva spiritului de slow food. Ne supara cartofii congelati, dar intelegem, de data asta insa nu.

Uncle John abordeaza pe piata din Romania un concept nou de "slow food", si anume burgeri si alte produse grill, home made fara ingrediente congelate. Declara U.J

In schimb nu sunt lasati simpli, sunt putin condimentati, lucru care ii face putin diferiti de cartofii congelati normali pe care ii gasim peste tot. Sosurile care vin cu burgerii sunt dezamagitoare.

Burgerul Smoky nu a venit cu un mustar cu boabe ca in imagini, ci cu un mustar foarte rau care a anulat orice alt gust.

Smokey.png
                                                                                                                                 Sursa foto

Coastele au fost foarte bune, facute la cuptor, moi, cu un sos facut in casa peste ele, care s-a potrivit foarte bine.

Onion Rings-urile au fost foarte uleioase.

Pentru a completa atitudinea neprofi si nepoliticoasa a baiatului care a preluat comanda, Food Court-ul din Pipera Plaza este probabil cel mai neprietenos loc de stat la masa.

Uncle John Not only slow&fresh food, este o burgerie de incercat daca va apuca pofta de burgeri cat sunteti in Sun Plaza sau Pipera (cu mentiunea de a evita burgerii cu mustar si inelele de ceapa si a nu evita deloc dulceata de ardei).

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera