Una dintre cele mai vechi sere din București se redeschide publicului în cadrul festivalului UNFINISHED

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Fundația Eidos, printr-un parteneriat strategic cu Universitatea din București, va revitaliza mobilierul, spațiile verzi și galeriile de sere din Grădina Casei Universitarilor, devenind în perioada 29 septembrie - 2 octombrie campusul unicului festival multidisciplinar din România - UNFINISHED.

Timp de patru zile, în clădirea monument și în cei 4000 de metri pătrați de spațiu verde vor avea loc dezbateri, conversații, mese rotunde, prezentări, sesiuni de yoga, alergări, performance-uri și keynotes. La acestea se adaugă celebrele mese family-style cu comunitatea Unfinished, instalații de artă, concerte, workshop-uri de dans, sesiuni de speed-dating și multe alte experiențe.

Cristian Movilă, fondatorul festivalului UNFINISHED, a explicat că „după 2 ani de online și restricții, ne-am dorit ca UNFINISHED22 să respire, să aibă spațiu, să-și primească comunitatea din 71 de țări într-un spirit liber și niciun loc nu a fost mai potrivit decât Casa Universitarilor și grădina sa istorică. Ne bucurăm enorm că alături de Universitatea din București și cu sprijinul partenerilor noștri vom reuși să redăm oamenilor unul dintre cele mai frumoase spații verzi din capitală. E incredibil cum la câteva minute de un bulevard atât de aglomerat ca Magheru te poți bucura de liniștea, răcoarea și memoria unui loc atât de special ca această grădină monument. Va fi inima festivalului și abia așteptăm să ne revedem face-to-face cu atât de mulți oameni, unii dintre ei venind de peste oceane pentru UNFINISHED.”

Grădina Casei Universitarilor este veche de 151 de ani și face parte din salba de grădini utilitare ale Bucureștiului. Clădirea din incinta ei, casa monument istoric Liebrecht-Filipescu, a fost construită pe vremea lui Cuza, iar în a doua parte a secolului al 19-lea a fost vizitată chiar și de Regele Carol I. În 1948, clădirea devine sediul Casei Universitarilor, iar grădina și serele intră în administrarea Universității din București.     

Sub tema ediției OFF-CENTER, artiști, arhitecți, mari gânditori, antreprenori, filosofi, biologi, matematicieni și nu numai vor explora conceptul de descentralizare în mai toate aspectele vieții. Alături de Casa Universitarilor, pe harta UNFINISHED își vor deschide ușile pentru evenimentele festivalului Sala Radio și Teatrul Bulandra.

Participarea la eveniment se face doar pe bază de aplicație, în schimbul celei mai valoroase monede - timpul - locurile fiind cu număr limitat: unfinished.ro/apply. Pentru cei care nu pot ajunge fizic la eveniment, festivalul se poate experimenta și online pe platforma proprie, Sessions, doar cu înscriere în prealabil.

Parteneri: Universitatea din București, Elrond, Raiffeisen Bank, Tazz, eMAG, Kaufland, Microgreens, Mastercard, Wines of Romania, Black Cab, Project1, Kaercher. 

Parteneri media:  PRO TV, G4media, Hotnews, PRO FM, IQads, Republica, Zelist;
Unfinished Love Stories este un proiect special al festivalului UNFINISHED și susținut de Librăriile Cărturești și Radio Guerrilla

Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului: Unfinished | Facebook

Despre UNFINISHED
Desfășurat sub înaltul patronaj al Parlamentului European, UNFINISHED este primul festival multidisciplinar din România și a fost creat de Fundația Eidos ca o experiență în continuă evoluție. Din 2016 și până acum, Unfinished a avut peste 250 de invitați printre care co-fondatorul Pixar, Alvy Ray Smith, directorul artistic pentru linia masculină Louis Vuitton, Virgil Abloh, artista multipremiată, Marina Abramovic, strategul digital din timpul administraţiei Obama, muzicianul Nicolas Jaar și Esther Perel, cel mai cunoscut psihoterapeut specialist în relaţii de cuplu.
4 comentarii

Una dintre cele mai vechi sere din București se redeschide publicului în cadrul festivalului UNFINISHED
Digital Marketing - Future of Online Business

Digital marketing is one of the fastest growing field in the whole world now a days, people are hiring these companies to boost their business, i have done the same thing. They provide all the services as you mentioned above like SEO, PPC & digital journal press release, the last one is the most effective one because it can boost your leads in just two months. So i would highly recommend you to try this for once.
You can visit their website at:
https://kingnewswire.com/digital-journal-press-release-at-a-low-cost/

Una dintre cele mai vechi sere din București se redeschide publicului în cadrul festivalului UNFINISHED
ellapurnell
#2 -

great
Thank you for the info information, I will wait for posts like this and will read wordle 2 them with pleasure :)
Una dintre cele mai vechi sere din București se redeschide publicului în cadrul festivalului UNFINISHED
basiy66
#3 -

Comentariu nou
I haven’t any word to appreciate this post.....Really i am impressed from this post....the person who create this post it was a great human..thanks for shared this with us. start a credit card processing business
Una dintre cele mai vechi sere din București se redeschide publicului în cadrul festivalului UNFINISHED
seooo
#4 -

seo
Never knew that Caldwells would be this great. I just saw their portfolio from a blog and bought customized doors from them. Check their site through https://caldwells.com/ link.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera