Un profesor de la Cambridge sustine ca oamenii fac sex mai putin decat acum 20 de ani, iar de vina sunt serialele

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Potrivit lui, David Spiegelhalter, profesor la prestigioasa universitate Cambridge, oamenii intretin din ce in ce mai putine relatii intime, dand vina pe serviciile de streaming video gen Netflix si pe seriale populare precum Game of Thrones.

In anul 1990. cuplurile active sexual cu varste cuprinse intre 16 si 64 de ani faceau, in medie, sex de 5 ori pe luna. Frecvenţa a scăzut la patru contacte sexuale pe lună în 2000 şi la 3 în 2010. Spiegelhalter mai sustinie si ca daca acest ritm se va mentine, pana in 2030 oamenii nu vor mai face sex deloc.

j1jixya.gif

Cercetatorii sustin ca oamenii devin dependenti de seriale TV si ca urmaresc mai multe episoade intr-o seara. Astfel, nu mai au timp sa faca sex.

11243566003_e50ae60bad_h.jpg

Previziunea lui Spiegelhalter este sumbra, dar nu nu se compara cu cea facuta de un futurologul britanic Dr. Ian Pearson. Acesta estimeaza ca pana in 2050 oamenii vor face mai mult sex cu roboti si alte dispozitive pentru sex decat cu alte persoane. ”La inceput o multime de oameni vor fi rezervati cand va veni vorba de sexul cu roboti, dar, pe masura ce se obisnuiesc cu ei, acest lucru se va schimba”, a declarat acesta.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera