Un profesor a facut o lista despre cum "studentii sa faca fata stresului" si a devenit virala

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Alina Ramirez este in ultimul an de la liceu in Oxnard, California, si a ales sa faca un curs de psihologie.

Una dintre primele lectii la care a luat parte tanara a fost una despre "stres". Profesorul ei, Brett Phillips, le-a dat elevilor o lista despre "cum sa faca fata stresului", iar Ramirez a subliniat partile interesante pentru ea.

1.jpg

Alina a spus celor de la BuzzFeed News ca profesorul este foarte bine pregatit in ceea ce priveste situatiile stresante, atat cele personale, cat si cele academice pe care le infrunta elevii zi de zi.

He knows how stressed we are with school, sports, work, and life in general, so he gave us the paper to help us, and just to have in case we are stressed, a spus tanara.

4.png

Ramirez a pus lista pe Twitter si a devenit virala instant, cu peste 20.000 de share-uri la activ.

Este al 10-lea an in care Brett Phillips le da copiilor lista sa; aceasta a alcatuit-o din diferite carti si articole pe care le-a citit, dar si lucrurile care-i fac pe oameni mai putin stresati.

4.jpg

Brett a subliniat faptul ca nu isi asuma credite pentru lista si a facut-o ca parte a unui proiect de a-i ajuta pe elevi.

Adevarul este ca lista lui Phillips poate fi utila si in afara scolii, asa ca merita sa aruncati o privire si sa ne spuneti cum vi se pare.

2.jpg

3.jpg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera