Un picnic nocturn cu soundtrack vienez- Vienna Summer Night Concert (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*articol sponsorizat de Oficiul de Turism al Austriei

Daca esti in cautare de evenimente one of a kind in aer liber, mai adauga unul in calendarul tau de vara.

Pe 26 mai, in Parcul Unirii, de la ora 21.15, se intampla Vienna Summer Night Concert. Adica un eveniment in premiera bucuresteana: o transmisiune live open-air din gradinile Palatului Schonbrunn. Biroul de Turism al Vienei in colaborare cu Orchestra Filarmonica din Viena organizeaza un picnic nocturn dotat cu paturi, dar si pelerine in caz de ploaie si nu-ti ramane decat sa inchizi ochii si sa te lasi purtat de acordurile orchestrei.

2.jpg

Cum suna programul? Georges Bizet, Hector Berlioz, Francis Poulenc si Maurice Ravel, sub conducerea dirijorala a lui Semyon Bychkovsi cu participarea pianistelor Katia si Marielle Labeque.

Tot in Parcul Unirii, esti liber la testat jocul muzical interactiv NAMADEUS, care face muzica din numele celor care il joaca, transformandu-l intr-o interpretare originala a lui Mozart. Acelasi joc va fi disponibil pentru prima oara pe 21 mai la Noaptea Muzeelor, in curtea Muzeului National de Arta a Romaniei, iar in Parcul Unirii inca din 25 mai, ora 16.00.

4.jpg

Plus, ai sansa sa castigi si un premiu cool. Daca participi la transmisiunea live, trebuie doar sa impartasesti experienta ta din timpul concertului pe Instagram si Twitter sub hashtagul #viennaconcert. Marele premiu: o excursie pentru doua persoane la Viena in perioada 29 decembrie 2016 – 1 ianuarie 2017, care include zborul, cazarea intr-un hotel de patru stele, cartele Vienna Card pentru transport intraurban, dar si o sesiune exclusiva Meet & Greet cu Orchestra Filarmonica din Viena in timpul repetitiilor pentru Concertul de Anul Nou.

3.jpg

Daca aveai vreun dubiu ca Viena este capitala europeana a muzicii, gandeste-te doar ca vei trai sound-ul vienez in acelasi timp cu alte 50 de orase din intreaga lume, printre care si Bucuresti. Un motiv bun pentru care #WeLoveVienna, nu?

Ne vedem pe 26 mai in Parcul Unirii la picnicul unei nopti de vara!

1.jpg
***
Vienna Summer Night Concert este o initiativa a Biroului de Turism al Vienei in colaborare cu Orchestra Filarmonica din Vienasi va avea loc pe 26 mai in Parcul Unirii din Bucuresti, de la ora 21.15. Intrarea este libera, iar organizatorii vor pune la dispozitie paturi de picnic, dar si pelerine de ploaie. Mai multe informatii despre Viena aici.
Mai multe informatii despre eveniment sau despre Viena, capitala europeana a muzicii, gasiti pe www.concert.vienna.info
www.facebook.com/viennatouristboard
www.youtube.com/Vienna
www.instagram.com/viennatouristboard
www.twitter.com/ViennaInfoB2B

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera