Un concert Sting redeschide sala Bataclan din Paris, la un an de la atentate

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe 12 noiembrie, sala de concerte Bataclan din Paris se redeschide la un an de la atacul terorist care s-a soldat cu 90 de morti. Concertul de redeschidere va fi sustinut pe 16 noiembrie de Sting, fostul membru al trupei Police.

3500.jpg

Redeschizand Bataclan, avem doua sarcini importante de indeplinit: sa-i comemoram si sa-i omagiem pe cei care si-au pierdut viata in atacul de anul trecut si sa celebram muzica si viata care reprezinta aceasta sala de spectacole mitica”, a scris Sting pe site-ul sau.

Veniturile obținute din vanzarea biletelor vor fi donate asociatiilor ”Life For Paris” si ”13 Novembre: Fraternite et Verite”. In preziua concertului de redeschidere, va fi dezvelita o placa memoriala in fata salii de concerte, situata in nord-estul Parisului. 

Bataclan-terror-attacks-Paris-Sting-728840.jpg

Printre artistii care au anuntat ca urmeaza sa cante la Bataclan se numara Pete Doherty, Marianne Faithfull, Youssou Ndur, Tinariwen si Yael Naim.

14072016_bataclan_paris_attacks_0.jpg

La 13 noiembrie, comandouri inarmate au deschis focul in interiorul Bataclan, dar si pe terasele cafenele lor si restaurantelor si in apropierea unui stadion de fotbal, ucigand in total 130 de oameni la Paris. Atentatele, revendicate de gruparea Stat Islamic (SI), au produs o schimbare majora in politica de securitate a Frantei si au marcat populatia
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera