Un bilet la noul concert al Deliei costa mai mult decat la Rihanna. Cum explica artista pretul

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Delia va concerta la Teatrul National Bucuresti pe 5 decembrie alaturi de big bandul condus de George Natsis. Fanii, insa, ar trebui sa incepa sa faca economii de pe acum, pentru ca biletele la concertul intitulat ”Delia's Winter Wonderland” incep de la 490 de lei, mai scumpe decat la concertul Rihannei.

627x0.jpg

”Delia's Winter Wonderland” propune o experienta care incepe inca de la intrarea spectaculoasa a Teatrului National din Bucuresti unde publicul este invitat la cocktails si entrees si se termina cu un after party  high-class la Nuba - unul dintre cele mai exclusiviste lounge bar locuri din oras. Pe scena, Delia va fi acompaniata de peste 30 de instrumentisti profesionisti condusi de catre maestrul George Natsis, iar acesta va fi primul concert alaturi de o big band orchestra din cariera artistei.

delia-matache-concert.jpg

Biletele pentru concert au fost puse in vanzare si costa intre 490 si 690 de lei, pe cand la concertul Rihannei cel mai scump bilet a fost 648 de lei si cel mai ieftin 172. Fanii Deliei s-au arat contrariati de preturile mari, iar cantareata le-a raspuns printr-o postare pe Facebook:

La Rihanna intrau 70.000 de oameni. La TNB intra 700. Punct! Sala mica, chiria mare, plus set-up foarte, foarte scump! E o investitie fara profit! E vorba de o experienta complexa, nu doar un simplu spectacol. Luxury food and drinks, inainte si dupa show, after party in Nuba, cadouri si multe surprize! Un spectacol accesibil e cel de la Sala Palatului, din luna martie“
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera