Un bar din Bucuresti interzice fumatul pe perioada iernii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Barul de pe acoperisul hostelului Pura Vida din Centrul Vechi a interzis fumatul in incinta pana la sfarsitului lunii februarie 2016.

Masura a fost luata pentru ca in perioada rece sky bar-ul este inchis. De cand a inceput sezonul rece, skybarul a fost acoperit si inchis cu pereti transparenti si retractabili.

Reprezentantii localului au creat un eveniment pe Facebook prin care invita utilizatorii sa identifice barurile in care este interzis fumatul.

"Am sperat ca de la 1 ianuarie 2016 toate localurile publice din Romania sa fie obligate sa respecte directivele europene de interzicere a fumului in baruri, cluburi si restaurante. Se pare ca nu se intampla acest lucru si ramanem una din ultimele tari din lumea civilizata in care ne-am resemnat sa ne inecam in fum si sa ne intoarcem acasa cu hainele si parul mirosind puternic a tigari. Mai mult de atat, cele mai multe baruri si cluburi pentru fumatori nu respecta normele de siguranta in caz de incediu. Cum sa activezi senzori de fum intr-un loc cu zeci de tigari aprinse?", este mesajul reprezentantilor Pura Vida

 

Dragi prieteni, vă anunțăm că începând de săptămâna aceasta, în skybar nu este permis fumatul. Vrem să respirăm cu toții...

Posted by Pura Vida Sky Bar & Hostel Bucharest on Thursday, November 5, 2015

Pentru ca avem o slabiciune pentru localurile de unde putem vedea Bucurestiul de sus, Pura Vida ni s-a parut un loc fain de stat la sueta, mai ales vara.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera