Trapped: “Prizonier” in București - vei putea evada? (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*Articol sponsorizat de Trapped

Cel mai tare joc pentru oameni inteligenți. Trapped -un nou hot spot în BucureștiLa începutul lunii septembrie ne-am bucurat mult să descoperim Trapped-Room Escape Game- cea mai nouă experienta de distracție și socializare din centrul Bucureștiului. Jocurile de room escape au evadat din lumea virtuală și s-au materializat într-un fenomen real care a cuprins ușor ușor toată Europa: oameni din toate capitalele europene aleg să își petreacă timpul liber deslușind misterele camerelor din care trebuie să iasă. Dupa Paris, Londra, Budapesta sau Viena este rândul Bucureștiului să intre pe harta capitalelor cool, dotate cu jocuri de room escape, prin deschiderea unui nou hot spot: Trapped.

Cand ajungi la Trapped ești întâmpinat de cele 2 camere cu 2 provocări complet diferite. Fie că esti fan mistery cases fie că nu, ai ajuns la locul potrivit. Vii cuprietenii, vei fi incuiat în camera aleasa și ai 60 de minute intense la dispoziție pentru a evada. Pătrunzi în lumea misterelor create special pentru a fi descoperite. Faci un pas în spate, tragi adanc aer în piept și îți privești coechipierii cum alergă frenetic dintr-o parte în alta căutând indicii sau încercând să pună cap la cap diverse piste. Auzi cum unul dintre prietenii tăi îți dă o idee și puzzle-ul e gata! Și așa din puzzle în puzzle până la marea evadare. Asta înseamnă Trapped.

Cum alegi provocarea? Camera Don Vito's Investigation te transpune în atmosfera filmelor cu gangsteri din America anilor '30 iarThe Elements este o cameră complet albă, modernă și interactivă, care se învârte în jurul unor simboluri aparent indescifrabile.

La joc se pot înscrie echipe de 2 până la 5 membri, iar jocurile sunt disponibile atât în limba română cât și în engleză. Accesul la joc se face numai pe bază de rezervare, pe pagina oficială www.trapped.ro.

Prețurile diferă în funcție de cât de mare este echipa: 2 persoane: 65ron/pers, 3 persoane: 55ron/pers, 4 persoane: 45ron/pers și 5 persoane: 40ron/pers. Vestea bună pentru cei care vor merge de luni până vineri între orele 10:00 si 16:00 este ca vor beneficia de o reducere de 10ron/pers.Vestea și mai bună pentru cei care deja ați încercat cele două camere existente, este că în curând se va inaugura cea de-a treia cameră care promite o poveste și puzzle-uri cel puțin la fel de interesante ca și cele de până acum.

Așadar, după cum spune și descrierea oficială a jocului, Trapped este o experiență completă de distracție, socializare și suspans pentru cei cărora le place să-și exerseze mușchiul minții.

Trapped este locul despre care vorbesc toți prietenii tăi, tu ce mai aștepți?

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera