Tot ce trebuie sa stii despre Spring Yoga Festival 2019

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*Update: Festivalul va fi amanat. Vom reveni cu detalii despre program. 

MikaZen va organiza cea de-a treia ediție a Spring Yoga Festival, eveniment ce sărbătorește primăvara ca un nou început, printr-un program de două zile de clase și ateliere de yoga și terapii complementare ghidate de instructori și terapeuți cu o îndelungată experiență în domeniu. Misiunea festivalului este de a promova beneficiile yoga, indiferent de nivelul la care este practicat – începători sau avansați. Nu este nevoie să fii experimentat pentru a participa la festival, trebuie doar să fii deschis și să ai o atitudine pozitivă.

Spring Yoga Festival se desfașoară sub forma unui program de clase și ateliere de yoga și terapii complementare ce ajută la armonizarea minții și corpului. Așa cum, primăvara, natura renaște, fiecare om are nevoie să se regăsească, să se energizeze și să pornească la drum cu noi resurse, plin de vitalitate fizică și emoțională.

Spring Yoga Festival se adresează unui public foarte larg: celor care experimenteaza yoga pentru prima dată, în sprijinul cărora venim cu o clasă special concepută „Introducere in yoga și meditație”, începătorilor, care au posibilitatea de a experimenta stiluri diferite de yoga pentru a vedea ce li se potrivește mai bine, celor care practică deja yoga, oferindu-le oportinitatea de a-și îmbogăți practica și experiența prin marea diversitate de clase și instructori prezenți în festival, copiilor și familiilor, prin clasele de yoga special concepute pentru ei.

Cea de-a treia editie a Spring Yoga Festival aduce ca elemente de noutate „Wobbel Yoga” pentru copii de peste 7 ani si „Yoga pentru mamă și copil”. Nou în Romania, wobbel Yoga se folosește de plăci curbate de lemn pentru a executa posturile de yoga. Astfel, practica Yoga devine mult mai distractivă pentru copii, în timp ce beneficiile nu întârzie să apară: creșterea puterii de concentrare și dezvoltarea motricității – flexibilitate, echilibru, coordonare. Yoga pentru mamă și copil promovează relaxarea, diminuează stresul și anxietatea, în timp ce mamele petrec timp de calitate alături de copiii lor.

Pe parcursul celor doua zile de festival, participanții vor fi îndrumați de: Michelle Dumitru – MokaZen, Violeta Buda, Carlos L’Abbatte, Irina Smaranda, Gabriela Dobre, Dana Nedelcu, Cristian Drimba, Monica Tudora, Alice Rosentzweig, Lidia Pasztor, Florina Ungureanu, Maria Cristina Antonescu, Tudor Cornel Iosub.

Festivalul va avea loc la Bodhi Studio (Intrarea Victor Eftimiu, nr. 2, zona parcului Cișmigiu) în weekend-ul 16-17 martie 2019.

De ce Spring Yoga Festival? Pentru că este important să ai grijă de corpul tau, de mintea ta, de emoțiile tale, într-un cuvânt, de tine!

PROGRAM

Sâmbăta, 16 martie 2019
10.00 Deschiderea Festivalului
10.15-11.45 Introducere în Yoga și Meditație (incepatori) cu Michelle
12.00-13.00 Wobbel Yoga copii (7-14 ani) cu Michelle
13.15-14.15 "Sivananda Yoga" cu Violeta Buda
14.30-15.45 Yoga of Presence cu Carlos L’ Abbatte
16.00-17.00 Thai Yoga cu Irina Smaranda
17.15-18.15 Meditatie Incepatori cu Gabriela Dobre
18.30-19.30 Kirtan: The Yogic Practice of Soulful Singing cu Dana Nedelcu & Cristian Drimba

Duminică, 17 martie 2019
10.00-11.15 Ashtanga Vinyasa Yoga cu Monica Tudora
11.30-12.30  Yoga pentru Mamă și copil cu Michelle
12.45-13.45 Yoga Strala cu Alice Rosentzweig
14.00-15.00 Hatha Yoga  cu Lidia Pasztor
15.15-16.15  Meditatie Boluri Cantatoare cu Floriana Ungureanu
16.30-17.45 Introducere in sculptoplastica  cu  Maria Cristina Antonescu
18.00-19.00  Wealth Yoga, cu Tudor Cornel Iosub

ÎNSCRIERI

Accesul participanților la festival se face prin completarea formularului de înregistrare și achitarea taxei aferente claselor selectate.
Înscrierile se pot face aici.
14 comentarii vrei sa comentezi?

Tot ce trebuie sa stii despre 
Spring Yoga Festival 2019
run
#1 -

Comentariu nou
information about 2019 Spring Yoga Festival is very attractive. I really want to participate in this festival. with many exciting activities. fnaf world
Tot ce trebuie sa stii despre 
Spring Yoga Festival 2019
max
#2 -

essay
Dollar General Store is one of the chains of American Variety Stores which has comprehended that Write my Papers is the way to a superior Position in the market
Tot ce trebuie sa stii despre 
Spring Yoga Festival 2019
Jenni
#3 -

RE
I put stock all the while. I have confidence in four seasons. I trust that winter's extreme, yet spring's coming. I trust that there's a developing season. Also, I imagine that you understand that throughout everyday life, you develop. You show signs of improvement. Pay For Assignment likewise Yoga is a strategy for controlling the common disturbance of contemplations, which generally fair-mindedly keep all men, everything being equal, from seeing their actual nature of Spirit. Yoga can't know an obstruction of East and West any more than does the mending and impartial light of the sun.
Tot ce trebuie sa stii despre 
Spring Yoga Festival 2019
nana john
#4 -

essay
Fun plastic finger light rings have dark adaptable groups that protected effectively around your digit and Full Cheap Essay Writing Service trademark camcorder structure in red, blue, and green
Tot ce trebuie sa stii despre 
Spring Yoga Festival 2019
stainjohn
#5 -

Comentariu nou
I believe that there is a creating season. Likewise, I envision that GetCustomLogo.Com you comprehend that for the duration of regular day to day existence, you create.
Tot ce trebuie sa stii despre 
Spring Yoga Festival 2019
rauemack
#6 -

alex

Informative research and getting a lot of new information here its all
<a href="https://www.cheapdollaressay.com/">CheapDollarEssay.Com</a> of us and get the best chance for it.

Tot ce trebuie sa stii despre 
Spring Yoga Festival 2019
FreddieDavison
#7 -

spring
I am excited to know about the spring yoga festival 2019. The nefits you have shared Increasing the power of concentration, flexibility, balance, coordination. For attending such events i prefer to chose saleonleather online store
Tot ce trebuie sa stii despre 
Spring Yoga Festival 2019
VIOLETA ALEXANDRU
#8 -

vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

Bună, sunt domnișoara VIOLETA ALEXANDRU din București Vreau să vă dau o mărturie sigură despre cum am obținut un împrumut de la doamna Vladimire Financial Investment. Am primit un împrumut de $ 60000. NOTĂ: Este fiabil și autentic. Dacă sunteți interesat în obținerea unui împrumut, contactați-l EMAIL: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

Tot ce trebuie sa stii despre 
Spring Yoga Festival 2019
Brayden Marco
#9 -

Assignment help

The top assignment help service you have been looking for is here. Click here to find out the range of disciplines we would be happy to help you with.
https://www.allassignmenthelp.com/

Tot ce trebuie sa stii despre 
Spring Yoga Festival 2019
carsonvictoria05
#10 -

Comentariu nou
Yoga is a superb weight-bearing activity that can improve your bone thickness. This is especially useful for ladies moving toward menopause since yoga can help avoid osteoporosis or diminishing of the bone.Assignment Service at AOneAssignments.com
Tot ce trebuie sa stii despre 
Spring Yoga Festival 2019
Romero Vinci Loans Ltd
#11 -

Aveți nevoie de un împrumut rapid pe termen lung sau scurt, cu o rată a dobânzii relativ scăzută de 3%?

Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Sunteți în orice situație financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o mică afacere și o afacere medie? Aveți un scor de credit scăzut și sunteți greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare ?.

Împrumuturile noastre sunt bine asigurate pentru ca securitatea maximă este prioritatea noastră. Obiectivul nostru principal este de a vă ajuta să obțineți serviciul pe care îl meritați, programul nostru este cel mai rapid mod de a obține ceea ce aveți nevoie într-o clipă. Reduceți-vă plățile pentru a ușura efortul pentru cheltuielile dvs. lunare. Obțineți flexibilitate cu care puteți utiliza în orice scop - de la vacanțe, la educație, până la achiziții unice

Oferim o gama larga de servicii financiare care include: Planificarea afacerii, Finante comerciale si de dezvoltare, Proprietati si ipoteci, Imprumuturi de consolidare a datoriilor, Imprumuturi de afaceri, Imprumuturi private, Credite de refinantare la domiciliu cu dobanda redusa la 3% corporative. Obțineți cele mai bune pentru familia dvs. și propria casa de vis, precum și cu schema noastră generală de împrumut.

Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail: romerovinciloan.ltd@gmail.com

Tot ce trebuie sa stii despre 
Spring Yoga Festival 2019
andrea
#12 -

binary options mt4

Such a great blog is very difficult to get. I am very happy to join this Blog in today <a href="https://binarytoday.com/trading-binary-options-in-metatrader-4-mt4/">binary options mt4</a>

Tot ce trebuie sa stii despre 
Spring Yoga Festival 2019
Kumah James
#13 -

Oferta de imprumut

Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditelor necorespunzătoare și a garanțiilor sunt ceva la care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legal. Dar compania MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria împrumuturilor. MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditată de consiliul de împrumuturi pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali la rata dobânzii de 3%. Ne-a fost acordat privilegiul de a vă satisface nevoile financiare. Problema creditului nu trebuie să vă împiedice să obțineți împrumutul de care aveți nevoie.

Serviciile noastre includ urmatoarele: -
* Credite pentru investitori
*Consolidarea datoriilor
* Al doilea ipotecar
* Împrumuturi de afaceri
*Imprumuturi personale
* Împrumuturi internaționale

Nici o garanție socială și niciun cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne spuneți exact ce vreți și vă vom face cu adevărat visul vostru real. Compania MIDLAND CREDIT spune DA atunci când băncile dvs. spun NU. În cele din urmă, finanțăm o firmă de împrumut de dimensiuni mici, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru mai multe detalii, mergeți la achiziționarea unui împrumut de la noi: Răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com

Numele companiei: MIDLAND CREDIT HOME
Emailul companiei midland.credit2@gmail.com
Compania NMLS ID: 315276.
Site-ul companiei: midlandcreditonline.com


Motto: Investiții pentru generații.

Tot ce trebuie sa stii despre 
Spring Yoga Festival 2019
ROMERO VINCI LOANS LTD
#14 -

OFERTA DE IMPRUMUT

Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Sunteți în orice situație financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o mică afacere și o afacere medie? Aveți un scor de credit scăzut și sunteți greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare ?.

Împrumuturile noastre sunt bine asigurate pentru ca securitatea maximă este prioritatea noastră. Obiectivul nostru principal este de a vă ajuta să obțineți serviciul pe care îl meritați, programul nostru este cel mai rapid mod de a obține ceea ce aveți nevoie într-o clipă. Reduceți-vă plățile pentru a ușura efortul pentru cheltuielile dvs. lunare. Obțineți flexibilitate cu care puteți utiliza în orice scop - de la vacanțe, la educație, până la achiziții unice

Oferim o gama larga de servicii financiare care include: Planificarea afacerii, Finante comerciale si de dezvoltare, Proprietati si ipoteci, Imprumuturi de consolidare a datoriilor, Imprumuturi de afaceri, Imprumuturi private, Credite de refinantare la domiciliu cu dobanda redusa la 3% corporative. Obțineți cele mai bune pentru familia dvs. și propria casa de vis, precum și cu schema noastră generală de împrumut.

Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail: romerovinciloan.ltd@gmail.com

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera