Tot ce trebuie sa stii despre Black Friday 2014

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Black Friday a ajuns la a patra editie si va avea loc vineri, pe data de 21 Noiembrie 2014.

De regula, sarbatoarea reducerilor se organizeaza in ultima vineri din luna, insa se pare ca in acest an se va organiza mai devreme.

Nu toate magazinele din Romania vor oferi reducerile pe data de 21, destul de multi retaileri si magazine vor pregati ofertele pentru data de 28 Noiembrie, la sfarsitul lunii.

Asadar, in 2014 vor fi 2 zile de Black Friday in 2014, si pe 21 si pe 28 Noiembrie.

Pentru cei care nu stiu, Black Friday este o sarbatoare care a pornit din America si s-a propagat peste tot in lume. Companiile care participa fac reduceri substantiale la diverse produse, pentru a atrage mai multi clienti. Desi de obicei cele mai mari vanzari au loc in randul produselor electronice si electrocasnice, exista si magazine de haine, accesorii, jucarii care s-au alaturat evenimentului.

Reducerile se aplica atat in magazine, cat si in online, unde puteti face comenzi.

O parte dintre magazinele care vor avea reduceri de Black Friday:

Flanco - Reduceri de pana la 65%, ora de start este 7 dimineata a zilei de 21 noiembrie, livrare gratuita pentru comenzile de peste 100 de lei, posibilitate de retur in 31 de zile pentru produsele cumparate. Exista şi varianta platii în 12 rate.

Evomag - Reduceri de pana la 70%, ora de start este 00:00 a zilei de 21 noiembrie, livrare gratuita pentru comenzile de peste 299 de lei, posibilitate de retur in 14 de zile pentru produse. Exista şi varianta platii în 36 rate.

F 64 - Reduceri de 64%, transport gratuit pentru comenzi de peste 300 de lei, retur în 10 zile si posibilitatea de a plati produsele cumparate de Black Friday in 48 de rate.

TinaR - Reduceri de pana la 85%, ora de start 00:00 a zilei de 21 noiembrie, transport gratuit la comenzi de peste 100 de lei, retur in 10 zile.

WatchShop - Reduceri de pana la 90%, ora de start 00 a zilei de 21 noiembrie, transport gratuit pentru comenzi de peste 250 de lei, retur in 365 de zile, posibilitate de plata a produselor de Black Friday 2014 in 12 rate.

Mall Boutique - reduceri de pana la 80%, transport gratuit al produselor cumparate, posibilitatea de a returna produsele in 10 zile

Lista magazinelor care vor participa la BLACK FRIDAY 2014 este in curs de actualizare - o puteti consulta aici. (se updateaza in timp real)

Black Friday 2014 a inceput deja la Altex. Magazinul a anuntat ca reducerile incep de joi, 13 noiembrie cu reduceri la 1.000 de produse, de pana la 70%.

Cateva ponturi:

- daca mergeti la magazin, pregatiti-va pentru cozi mari, imbulzeala si numar limitat de produse. Anii trecuti au fost ceva probleme, e posibil sa se repete si in cadrul acestei editii.

- daca faceti comanda online, fiti pregatiti (si inarmati cu rabdare!) sa cada serverul. Din cauza numarului mari de comenzi si al fluxului de utlilizatori, unele servere au picat. Ideal ar fi sa gasiti un interval orar in care sa nu fie multe persoane active (spre exemplu - 6 dimineata)

- daca reusiti sa plasati comanda online, nu va asteptati ca ea sa ajunga in timp record. E posibil sa mai apara intarzieri, mai ales daca exista si comenzi anterioare zilei de Black Friday nelivrate.

Pe aceeasi tema:1 comentariu

Tot ce trebuie sa stii despre Black Friday 2014
Alex
#1 -

Black Friday

Sa nu uitam de BestKids - cel mai mare magazin de Jucarii si Articole Bebe. Black Friday va avea loc in 21.11 dis de dimineata.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera