TIFF 2017: Recomandari si atractii pe durata festivalului (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*Articol sponsorizat de Mastercard

Ajuns la cea de-a XVI-a editie, Festivalul International de Film Transilvania (TIFF) promoveaza industria cinematografica, iar Mastercard aduce in lumina reflectoarelor emotiile si experientele participantilor, contribuind totodata la sustinerea manifestarilor culturale locale.

Cei care au mai mers la TIFF revin in fiecare an cu drag si povestesc celorlalti despre atmosfera relaxanta, filmele pe care le vad in premiera si oamenii incredibili pe care i-au cunoscut de cele mai multe ori din intamplare.

Cei care vin pentru prima data raman impresionati de energia buna, de multitudinea de activitati si declara ca, intr-adevar exista "Starea TIFF".

Stiu aceste lucruri pentru ca am stat de vorba cu oamenii de la festival pana noaptea tarziu, ca la sezatoare, dupa vizionarile din Piata Unirii.

Asa ca am facut o lista orientativa legata de cum va puteti organiza timpul aici, avand in vedere ca se suprapun mai multe activitati.

In timpul zilei aveti de ales intre filme care sunt proiectate la Cinema Victoria, Dacia, The Army House, Cinema Florin Piersic, City Iulius Mall, Casa de Cultura a Studentilor. Cel mai bine este sa va instalati aplicatia TIFF pe mobil si sa va organizati agenda acolo. Puteti vedea trailerele, descrierile filmelor si datele cu proiectiile, precum si locatiile.

Pentru al unsprezecelea an consecutiv, Mastercard urca, in calitate de partener, pe scena Festivalului International de Film Transilvania si ofera cinefililor prezenti la festival momente memorabile si cele mai inovatoare tehnologii de plata.

„TIFF reuneste an de an o comunitate frumoasa si filme impresionante intr-o atmosfera speciala care ne-a facut mereu sa ne implicam cu pasiune si emotie in dezvoltarea acestui proiect minunat. Perioada festivalului reprezinta un timp al experientelor unice si al creativitatii, precum si un excelent prilej de a impartasi idei cu oameni valorosi. Alaturi de partenerii nostri din organizare si de cei prezenti aici, ne bucuram de 11 ani de tot acest univers cultural. La fiecare editie, sprijinim cinefiliiprin solutii de plata moderne, rapide si inovatoare, astfel incat acestia sa se bucure relaxati de atmosfera spectaculoasa a festivalului, precum si de toate surprizele pe care le ofera Clujul”,a declarat Ada Iftodi, Marketing Manager Romania, in cadrul MasterCard.

Puteti, asadar, sa participati la dezbaterile din Piata Unirii de la ora 17:00. Din program mentionam: joi 8 iunie Dan Bursuc, vineri 9 iunie Violeta Andrei, Ion Dichiseanu, Ileana Popovici, Dan Nutu, sambata 10 iunie Tora Vasilescu.

Miercuri, pe 7 iunie sunteti invitati la Casa de Cultura a Studentilor pentru o dezbatere cu Dacian Ciolos si Vlad Voiculescu dupa proiectia filmului Politica, manual de intrebuintare.

Suntem incantati sa continuam si la aceasta editie parteneriatul cu Mastercard, un sustinator important al universului cultural cinematografic. Asa cum am obisnuit in fiecare an, pregatim impreuna si de aceasta data surprize speciale pentru vizitatorii festivalului, carora le multumim ca aleg sa faca parte din scenariul TIFF al anului 2017”, a declarat Cristian Hordila, Festival Manager TIFF.

Mastercard este partener al Festivalului International de Film Transilvania incepand cu anul 2006. In 2014, a introdus, in premiera la un evenimentul cultural din Romania, plata contactless, iar din 2015 a devenit cardul preferat TIFF.

De 11 ani, compania se implica activ in dezvoltarea unuia dintre cele mai impresionante festivaluri europene de film, transformand alaturi de organizatori participarea publicului la eveniment in momente unice, de Nepretuit.

Si in acest an, compania va inmana una dintre cele mai populare distinctii ale festivalului – Premiul Publicului, sustinand si din aceasta perspectiva toti iubitorii de film.

In ceea ce priveste programul de seara, aveti de ales intre cine-concerte, concertele de la casa TIFF (Jurjak, Eyedrops, Silent Strike & Muse Quartet si altii), petrecerile TIFF devenite deja faimoase.

Nu ratati petrecerea Mastercard de pe 8 iunie, ce se va transforma intr-o noapte memorabila. Vom reveni cu detalii.

Cea de-a XVI-a editie a Festivalului International de Film Transilvania se va desfasura in perioada 2 iunie – 11 iunie, in Cluj-Napoca. Anul trecut,evenimentul a reunit peste 79000 participanti si circa 1100 regizori, actori, agenti de vanzari si specialisti din industrie.

Despre Mastercard

Mastercard este o companie de tehnologie in industria globala de plati. Operam cea mai rapida retea de procesare a platilor din lume, oferind un liant intre consumatori, institutii financiare, comercianti, autoritati si companii din peste 210 tari si teritorii. Produsele si solutiile Mastercard fac activitatile zilnice de comert – cum ar fi cumparaturile, calatoriile, derularea unei afaceri sau managementul finantelor – mai simple, mai sigure si mai eficiente pentru toata lumea.

Puteti sa ii urmariti pe Twitter: @MastercardNews si sa participati la discutiile de pe blogul Beyond the Transaction.
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera