THERAPY – Bistro&cafenea terapeutica; hrana pentru minte, trup si suflet (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Therapy

UPDATE: In 2016, Therapy s-a transformat din cafenea in restaurant, asa ca puteti comanda de acum inainte tot felul de preparate delicioase si dulciuri deosebite. Puteti lua atat micul dejun, cat si cina. Nu uitati sa verificati si ofertele de pranz!

Cafeneaua Therapy este o afacere sociala care mizeaza pe responsabilizarea celor care ii trec pragul: cumparand produsele Therapy sau participand la evenimentele care vor fi organizate aici, fiecare dintre noi, fiecare client sustine atat programele de tratare a persoanelor dependente de substante, cat si sectorul social si afacerea in sine.

Dincolo insa de acest aspect important, cel social, Therapy este un loc pentru corp, minte si suflet, unde oamenii pot creste frumos prin evenimente de terapie prin pictura, desen, muzica, terapie ocupationala, terapie antifumat si pentru dependente in general, prin cursuri de dezvoltare personala, cooking sau design interior.

Nu in ultimul rand, Therapy este si un loc sanatos, cald si relaxant, fiind prima cafenea terapeutica de la noi, fara tutun si fara alcool, si cu produse proaspete.

Aflata in centrul Bucurestiului, cafeneaua Therapy este un loc nou, spatios, umbrit de plante, mancare sanatoasa si servire prietenoasa.

Mancarea si bauturile sunt alese cu atentie, meniul este format din salate, sandwich-uri, supe calde si reci, deserturi naturale - chiar si fara zahar sau gluten - paine cu maia si uleiuri virgine, o gama larga de branzeturi, sucuri din fructe, cocktail-uri non-alcoolice, limonade generoase si, bineinteles, cateva beri si vinuri fara alcool.

DSCN8638.JPG

THERAPY este situata intr-o vila interbelica, aproape de Calea Victoriei, pe strada Sfintii Voievozi la numarul 60.

De amenajarea si renovarea acesteia s-a ocupat Anca Lazar, o tanara scenografa din Bucuresti:

“Am vrut sa amenajam un spatiu prietenos cu oamenii, dar si cu ochiul, un loc placut in care sa simti ca poti sta oricat si oricand ai nevoie sa te regasesti. Este luminos, pozitiv si imprumuta mult din personalitatea noastra, a celor care s-au ocupat de el, dar am vrut sa ii lasam si loc sa creasca si sa se dezvolte odata cu multitudinea de plante pe care le-am adoptat si, desigur, odata cu clientii care ii vor calca pragul”.

4718912666DSCN8723.JPG

Therapy este un excelent loc pentru day parties, workshop-uri, lansari de carte, stand-up comedy, vernisaje, proiectii de filme si alte activitati culturale.
Treci pragul cafenelei Therapy si acorda-ti un moment de liniste!

Café Therapy
Adresa: Strada Sfintii Voievozi nr. 60, sector 3, Bucuresti
Telefon: 0311 045 376
Site: www.cafe-therapy.ro
E-mail: contact@cafe-therapy.ro

Program:

Luni – Vineri: 10.00 – 24.00
Sambata – Duminica: 11.00 – 24.00

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera