The Tube: cel mai iubit club de muzica live din Bucuresti (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*Articol prezentat de The Tube

The Tube este o aparitie fresh in lumea cluburilor de muzica live ale Bucurestiului, inaugurand in urma cu un an si jumtatate un concept nou de prezentare a distractiei, intr-un design ce seamana perfect cu metroul londonez, foarte stylish, aerisit si unic.

Situat in Centrul Vechi al capitalei, nu se aseamana cu niciun club de muzica live prezent in nightlife-ul iubitorilor de distractie. The Tube este cunoscut pentru atmosfera oferita, formand o mare familie a celor ce apreciaza muzica live de calitate, artistii buni, oamenii dornici de o seara dementiala.

In timp, clubul si-a format acest renume pentru interactiunea trupelor live cu publicul, atitudinea angajatilor fata de clienti, danseaza, canta pe scena si se distreaza in fiecare weekend.

Cei de la Tube Lipscani au intrat in gratiile publicului nu doar pentru muzica si distractie, ci si pentru show. In fiecare seara barmanii invita fete la bar si le oferta shot-uri cu flacari si fel de fel de bauturi colorate si complicate.

Interiorul clubului este nota de diferenta. De la caramizi si faianta London Style, pana la canapele ce seamana cu scaunele din metrou, bare si oglinzi, placute vintage pe care sunt inscriptionate statiile, graffiti-uri si doua baruri imense ce au un stil aparte.

Scena The Tube a devenit faimoasa pentru decorul sau ce nu se regaseste nicaieri in cluburile de live din oras, in special din Centrul Vechi. Ea a gazduit vedete precum Loredana, Smiley, Delia, Directia 5, Vita de vie, Silviu Pasca, Daniel Lazar, Spitalul de Urgenta, Publika, Freestay, Georgia Dascalu, Alexandra Ungureanu, Corina, etc.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera