„The King’s Man / The King's Man: Începutul” sau întoarcerea la origini – o istorie de spionaj, plină de umor și aventură

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Studiourile 20th Century lansează filmul „The King’s Man / The King's Man: Începutul”, povestea anterioară celor două filme cunoscute ale lui Matthew Vaughn din franciza „Kingsman”. Filmul „The King’s Man / The King's Man: Începutul” este inspirat din benzile desenate „The Secret Service” create de Mark Millar și Dave Gibbons,  scenariul fiind semnat de Matthew Vaughn și Karl Gajdusek.

„The King’s Man / The King's Man: Începutul” dezvăluie originea primei agenții britanice independente de informații care urmărește înlăturarea unor pericole globale printr-o poveste care prezintă o colecție a celor mai tiranice minți criminale din istorie, reunite acum pentru a pune la cale un război menit să distrugă milioane de oameni. Există un singur om care li se poate opune, dar și efortul acestuia se dovedește a fi o cursă contracronometru.

Noua producție este regizată de același Matthew Vaughn și îi are în rolurile principale pe Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl, alături de Djimon Hounsou și Charles Dance.

Matthew Vaughn, David Reid și Adam Bohling sunt producătorii filmului, iar Mark Millar, Dave Gibbons, Stephen Marks, Claudia Vaughn și Ralph Fiennes sunt producători executivi.
Întoarcerea la origini

În 2014, super producția „Kingsman: The Secret Service / Kingsman: Serviciul Secret” i-a prezentat lumii pe Harry Hart, un spion suav, și pe Gary „Eggsy” Unwin, un copil cu o nevoie disperată de confirmare paternă.

Harry l-a recrutat pe Eggsy, l-a antrenat să fie atât un domn, cât și un spion și, alături de cohorta Kingsman, cei doi l-au învins pe miliardarul diabolic Richmond Valentine. În continuarea din 2017 „Kingsman: The Golden Circle / Kingsman: Cercul de aur”, am cunoscut echivalentul american al organizației - The Statesman-  în timp ce amenințarea a venit prin intermediul unui traficant de droguri întreprinzător pe nume Poppy Adams.

Cu toate acestea, pentru noua producție, „The King’s Man / The King's Man: Începutul” , povestea începe cu mai bine de un secol înainte și se desfășoară în umbra Primului Război Mondial, explicând cum și de ce a fost creată agenția Kingsman.

„Am vrut să fac ceva diferit”, spune regizorul și producătorul Matthew Vaughn. „Am vrut să creez o aventură uriașă, de proporții epice. Pe când eram copil, filme ca «Lawrence of Arabia pur și simplu umpleau ecranul și erau epice, dar nu plictisitoare. M-am gândit că vreau să readuc acel gen de producții pe ecrane.”
Ceea ce a însemnat că tonul noului film trebuie să se schimbe în mod fundamental, după cum explică Karl Gajdusek, care a scris scenariul împreună cu Vaughn: „A început să devină clar destul de repede că urma să facem un film complet diferit față de primele două. Iar ce a ieșit este o combinație remarcabilă a unei versiuni punk și nervoase a istoriei și a unei perspective emoționante asupra numărului de morți din Primul Război Mondial.”

Daniel Brühl, care îl interpretează pe personajul real Erik Jan Hanussen, consideră că filmul are un puternic element educativ. „Da, este un film de acțiune distractiv, cu umor, dar este și o lecție de istorie extrem interactivă”, comentează actorul. „Deși istoria este modificată, conflictele sunt reale, iar unele personaje sunt reale, iar asta chiar te intrigă pentru că înveți ceva sau îți amintești de un anumit capitol din istorie.”
Brühl adaugă: „Am fost foarte impresionat de scenariu. Mi-a reamintit de «Inglourious Basterds» al lui Quentin Tarantino, proiect în care am fost implicat și eu. Este similar într-un fel prin faptul că reinventează istoria și combină personaje fictive cu atât de multe personaje reale fascinante.”

„Matthew nu se sfiește să arate ororile războiului, chinul, groaza”, dezvăluie Ralph Fiennes, care îl interpretează pe Ducele de Oxford. „Groaza, pierderea îngrozitoare de vieți omenești, măcelul sunt o temă a filmului. Ai putea spune că acest «Kingsman» are o latură serioasă. Dar are și umor, acțiune și aventură.”

În ceea ce privește intriga, Gajdusek o descrie ca fiind „povestea unui tată care a jurat pacifism și care încearcă să-și țină fiul departe de acea nebunie și care începe să bănuiască că ceea ce s-a întâmplat nu a fost arbitrar, ci regizat de o forță întunecată.”

Redarea trecutului

Designerul de producție Darren Gilford – care a lucrat și la „Kingsman: The Golden Circle / Kingsman: Cercul de aur” – spune că a aduce la viață atmosfera din Primul Război Mondial a fost un punct central al noului film care a implicat extrem de multe resurse.

Astfel, realizatorii au căutat să creeze decoruri care să readucă la viață atmosfera și detaliile începutului secolului al XX-lea. Dar, înainte de a începe munca la tranșee, cei din producție au trebuit să construiască un model, astfel încât să poată înțelege care sunt toate componentele necesare pentru diferitele scene de luptă.
Matthew Vaughn spune: „Este foarte greu să descrii oroarea Primului Război Mondial, inutilitatea lui. Am făcut tot posibilul să încerc să-l fac să pară real, am vrut să încerc să surprind cât de nebun a fost, dar să o fac printr-un personaj, prin Conrad.”

Asasinarea arhiducelui Ferdinand – care a declanșat efectiv Primul Război Mondial – este o scenă cheie din film. Darren Gilford explică: „Am încercat să fim cât de preciși putem. Am mers chiar atât de departe încât am găsit un loc pentru filmări aproape de malul râului unde a avut loc de fapt asasinatul.”

Atenția la detalii se aplică și uniformelor, după cum explică Alex Fordham, consilierul și designerul de costume militare al filmului. „Avem străzi pline de oameni care reflectă natura cosmopolită extraordinară a Imperiului Austro-Ungar. Bosnia-Herțegovina este o zonă extrem de poliglotă. Iar arhiducele era acolo pentru o demonstrație de forță. Deci avem străzi mărginite de trupe austriece și avem o colecție extraordinară de civili – atât locuitori din Europa de Vest, cât și locuitori musulmani ai orașului .”  Iar toate acestea dau autenticitate filmului, care este nu numai o aventură cu spioni și super acțiuni de anihilare a răului, ci și un omagiu adus tuturor celor care au luptat și pierit în război.

SINOPSIS:

Cei mai mari tirani şi asasini ai lumii pun la cale un război care ar urma să extermine milioane de oameni. Doar un singur om poate fi mai rapid pentru a-i putea opri, dar asta se dovedește a fi o cursă contracronometru. Noul film „The King’s Man / The King's Man: Începutul” este o invitație la a descoperi începuturile primei agenţii de spionaj britanic.
În regia lui Matthew Vaughn, filmul îi are în distribuție pe Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl, Djimon Hounsou și Charles Dance.
Distribuit de Forum Film România, „The King’s Man / The King's Man: Începutul” intră în avapremieră în  cinematografe în data de 23 decembrie 2021. Bilete s-au pus în vânzare la cinema.

Despre Forum Film România

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney, Disney Pixar, Marvel și LucasFilm si de curand si pe cele produse de 20th Century si Searchlight Pictures. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Marvel, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, FilmNation, Relativity şi alţi independenţi.
Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

 
22 comentarii

„The King’s Man / The King's Man: Începutul” sau întoarcerea la origini – o istorie de spionaj, plină de umor și aventură
GraceRileyEllie
#1 -

shz
You completely match our expectation and the variety of our information. Jenny Mod
„The King’s Man / The King's Man: Începutul” sau întoarcerea la origini – o istorie de spionaj, plină de umor și aventură
GraceRileyEllie
#2 -

shz
Wonderful blog post. This is absolute magic from you! I have never seen a more wonderful post than this one. You've really made my day today with this. I hope you keep this up! Obsession Method
„The King’s Man / The King's Man: Începutul” sau întoarcerea la origini – o istorie de spionaj, plină de umor și aventură
GraceRileyEllie
#3 -

shz
Hello! I just wish to give an enormous thumbs up for the nice info you've got right here on this post. I will probably be coming back to your weblog for more soon! Putlocker
„The King’s Man / The King's Man: Începutul” sau întoarcerea la origini – o istorie de spionaj, plină de umor și aventură
GraceRileyEllie
#4 -

shz
It should be noted that whilst ordering papers for sale at paper writing service, you can get unkind attitude. In case you feel that the bureau is trying to cheat you, don't buy term paper from it. Zed Run
„The King’s Man / The King's Man: Începutul” sau întoarcerea la origini – o istorie de spionaj, plină de umor și aventură
GraceRileyEllie
#5 -

shz
This is very educational content and written well for a change. It's nice to see that some people still understand how to write a quality post! Moqups
„The King’s Man / The King's Man: Începutul” sau întoarcerea la origini – o istorie de spionaj, plină de umor și aventură
GraceRileyEllie
#6 -

shz
wow, great, I was wondering how to cure acne naturally. and found your site by google, learned a lot, now i’m a bit clear. I’ve bookmark your site and also add rss. keep us updated. Funny Wi-fi Names
„The King’s Man / The King's Man: Începutul” sau întoarcerea la origini – o istorie de spionaj, plină de umor și aventură
zoanisland
#7 -

Time to unite my fellow gamers
Time to unite my fellow gamers, time to call yet another raid against dungeon bosses, time to conquer leaderboards and become legends! Holli Boyce
„The King’s Man / The King's Man: Începutul” sau întoarcerea la origini – o istorie de spionaj, plină de umor și aventură
GraceRileyEllie
#8 -

shz
Your music is amazing. You have some very talented artists. I wish you the best of success. Testogen
„The King’s Man / The King's Man: Începutul” sau întoarcerea la origini – o istorie de spionaj, plină de umor și aventură
GraceRileyEllie
#9 -

shz
Thumbs up guys your doing a really good job. Fall Instagram Captions
„The King’s Man / The King's Man: Începutul” sau întoarcerea la origini – o istorie de spionaj, plină de umor și aventură
GraceRileyEllie
#10 -

shz
I like viewing web sites which comprehend the price of delivering the excellent useful resource free of charge. I truly adored reading your posting. Thank you! Disney Plus Free Trial
„The King’s Man / The King's Man: Începutul” sau întoarcerea la origini – o istorie de spionaj, plină de umor și aventură
GraceRileyEllie
#11 -

shz
The writer is enthusiastic about purchasing wooden furniture on the web and his exploration about best wooden furniture has brought about the arrangement of this article. Disney Plus
„The King’s Man / The King's Man: Începutul” sau întoarcerea la origini – o istorie de spionaj, plină de umor și aventură
GraceRileyEllie
#12 -

shz
Wonderful blog post. This is absolute magic from you! I have never seen a more wonderful post than this one. You've really made my day today with this. I hope you keep this up! whiteboard animation software
„The King’s Man / The King's Man: Începutul” sau întoarcerea la origini – o istorie de spionaj, plină de umor și aventură
GraceRileyEllie
#13 -

shz
You completely match our expectation and the variety of our information. Blooket
„The King’s Man / The King's Man: Începutul” sau întoarcerea la origini – o istorie de spionaj, plină de umor și aventură
GraceRileyEllie
#14 -

shz
Thanks for sharing this information. I really like your blog post very much. You have really shared a informative and interesting blog post with people.. what dinosaur has 500 teeth
„The King’s Man / The King's Man: Începutul” sau întoarcerea la origini – o istorie de spionaj, plină de umor și aventură
GraceRileyEllie
#15 -

shz
Thumbs up guys your doing a really good job. TRUTH Social
„The King’s Man / The King's Man: Începutul” sau întoarcerea la origini – o istorie de spionaj, plină de umor și aventură
GraceRileyEllie
#16 -

shz
It should be noted that whilst ordering papers for sale at paper writing service, you can get unkind attitude. In case you feel that the bureau is trying to cheat you, don't buy term paper from it. Blooket
„The King’s Man / The King's Man: Începutul” sau întoarcerea la origini – o istorie de spionaj, plină de umor și aventură
GraceRileyEllie
#17 -

shz
I really enjoy reading and also appreciate your work. ig captions
„The King’s Man / The King's Man: Începutul” sau întoarcerea la origini – o istorie de spionaj, plină de umor și aventură
lens
#18 -

buy Recombinant Cor a 2
buy Recombinant Cor a 2 Recombinant Cor a 2 was expressed in E.coli or Yeast with His tag.
„The King’s Man / The King's Man: Începutul” sau întoarcerea la origini – o istorie de spionaj, plină de umor și aventură
lens
#19 -

Tri-plasmid Packaging
Amino acids incorporation service is very important for virus chemical modification, which includes covalent and non-covalent modification. Tri-plasmid Packaging
„The King’s Man / The King's Man: Începutul” sau întoarcerea la origini – o istorie de spionaj, plină de umor și aventură
ssfs
#20 -

N1-PropylpseudoUridine-5'-Triphosphate purchase
N1-PropylpseudoUridine-5'-Triphosphate N1-PropylpseudoUridine-5'-Triphosphate purchase
„The King’s Man / The King's Man: Începutul” sau întoarcerea la origini – o istorie de spionaj, plină de umor și aventură
ssfs
#21 -

BETd-246
BETd-246 is a potent, second-generation BET protein degrader that exhibits superior selectivity, potency and antitumor activity; BETd-246
„The King’s Man / The King's Man: Începutul” sau întoarcerea la origini – o istorie de spionaj, plină de umor și aventură
ssfs
#22 -

1957235-75-4
Thalidomide-O-amido-PEG2-C2-Amine trifluoroacetate is a PROTAC block consist of Thalidomide linked to PEG with an Amine functional group for conjugation reactions. 1957235-75-4

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera