The Color Run Love Tour va avea loc pe 20 aprilie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cunoscuta si drept ”Happiest 5k on the Planet” – este o cursa euforica in culori, care celebreaza sanatatea, bucuria si originalitatea.

Axata mai putin pe timpii de alergare si mai mult pe distractia nebuna, The Color Run™ este o cursa necronometrata de 5 kilometri, in cadrul careia mii de participanti sunt vopsiti din cap pana-n picioare in diverse culori, la finalul fiecarui kilometru parcurs.

1-save-the-date-1024x683.jpg

Regulile distractiei sunt:
1. Incepi cursa in haine albe;
2. Finish-ul te gaseste colorat!
Tot ce trebuie sa faca participantii este sa respecte aceste doua reguli simple, pentru a se distra cat mai bine.

Distractia continua si dupa incheierea cursei, cu o zona de eveniment unde se foloseste din nou pudra colorata din belsug, pentru o explozie de fericire si experiente memorabile, fara a mai pune la socoteala milioanele de combinatii de culori intense. 

Evenimentul a debutat in 2011, in Statele Unite ale Americii, si in 2014, in Romania.
Love Tour 2019

The Color Run LOVE TOUR, noul concept al anului 2019, este cel mai colorat dintre toate de până acum și are un kit de participare care te va cuceri!

Phoenix-2018-K-152-1024x683.jpg

Tricoul alb are un design diferit, unicornul de pe medalie și-a schimbat look-ul, iar buff-ul și tatuajele vor completa ținuta ta de alergător.

La distracția de la start trebuie să ne adunăm cât mai mulți! The Color Run Love Tour este despre prieteni, familie și despre toate lucrurile pe care le iubim! Vină să ne colorăm în mii de nuanțe!

The Color Run Love Tour susține Fundația Renașterea pentru a derula campanii destinate sănătății femeilor, devenind astfel cauza oficială a celei mai fericite curse de alergare din lume. În România, anual, mii de femei devin super – erou învingând cancerul. Vino alături de noi la The Color Run, să le susținem împreună.

Hero-Tour-2018-14-1024x683.jpg

Inscrierile se fac pe www.thecolorrun.ro.

Pachete:

109.99 lei/129.99 lei/209.99 lei

pachet-standard-263x335.jpg360x449-Pachet-Premium-4.jpg262x335-Pachet-VIP-sold-out.jpg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera