Termenul de finalizare a lucrarilor pe Calea Victoriei a fost depasit

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Lucrarile de reamenajare si modernizare la Calea Victoriei trebuiau sa fie gata miercuri, 1 octombrie, insa tronsonul cuprins intre Piata Revolutiei si intersectia cu Bulevardul Regina Elisabeta, nu este finalizat.

Asta s-a intamplat dupa ce la inceputul lunii septembrie bunurile firmei care se ocupa de lucrarile de pe Calea Victoriei au fost puse sub sechestru. Initial, Administratia Strazilor a negat ca sistarea lucrarilor este legata de demararea procedurii de insolventa.

Acum, institutia a recunoscut acest lucru si spune ca lucrarile se vor finaliza pana la sfarsitul lunii octombrie.

Pe tronsonul unde nu au fost finalizate lucrarile mai trebuie terminata pista pentru biciclete si trebuie refacute trotuarele.

Reprezentantii Administratiei Strazilor au precizat recent pentru Hotnews ca lucrarile "au fost incetinite" din cauza faptului ca firma care executa lucrarea a cerut insolventa.

Intrarea in insolventa a firmei Tehnologica Radion a afectat ritmul lucrarilor de pe Calea Victoriei din cauza imposibilitatii din punct de vedere juridic de incadrare a lucrarilor in timpul acestei proceduri. Dupa reglementarea acestei probleme juridice lucrarea va fi reluata la capacitate maxima de luni, 6 octombrie, urmand ca lucrarile sa fie incheiate pana la inceputul lunii noiembrie. Administratia Strazilor a platit pana acum catre constructor 9 milioane lei.

O alta noutate este ca, fata de proiectul initial, cand pistele de biciclete erau trasate doar pe Calea Victoriei, acum, in Piata Revolutiei, pistele vor fi deviate pe arterele secundare, prin spatele statuii lui Carol I, dupa care se reintorc pe artera principala.

In Piata Revolutiei, pistele sunt deviate pe str. Benjamin Franklin, str. George Enescu, str. CA Rosetti, prin spatele statuii lui Carol I si apoi pe Calea Victoriei.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera