Teatrul Nottara inaugurează noua stagiune pe 1 septembrie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Teatrul Nottara răspunde așteptării iubitorilor de teatru din Capitală și a programat primele 30 de reprezentații din stagiunea teatrală de toamnă!

Pe cele două scene ale Teatrului Nottara vor putea fi urmărite foarte apreciate producții proprii, precum și spectacole realizate în mediul independent, pe care Teatrul de pe Bulevardul Magheru îl susține constant.

Teatrul_Nottara_Sala_Horia_Lovinescu.jpg

Atât numele reprezentative ale teatrului românesc, Catrinel Dumitrescu, Victoria Cociaș, Alexandru Repan, Emil Boroghină sau Ion Haiduc, cât și artiștii talentați din noua generație, Diana Roman, Kira Hagi, Rareș Andrici vor fi prezente anul acesta în stagiune.

În acest context, Marinela Țepuș, managerul Teatrului Nottara, a declarat:

„Începem stagiunea în forță, așa cum se așteaptă publicul nostru și cum ne obligă prea lunga pauză la care ne-a condamnat pandemia. Atât între producțiile realizate de Nottara, cât și în programul independenților, se află spectacole excepționale, în care se râde, se plânge, se trăiește, se învață valoarea fiecărui minut investit în noi înșine și în cei pe care îi iubim și pe care ni-i dorim mereu aproape. Iar cele 30 de spectacole din septembrie sunt doar încălzirea pentru luna octombrie în care pregătim alte surprize, foarte plăcute sperăm noi. Nottara pregătește o toamnă foarte rodnică pentru iubitorii de teatru.”

Biletele pot fi achiziționate online pe www.nottara.ro sau de la agenția teatrului (deschisă în luna august de luni până duminică între orele 15:00-19:00).
4 comentarii

Teatrul Nottara inaugurează noua stagiune pe 1 septembrie
geowgweoqw
#1 -

bispecific monoclonal antibody analysis
bispecific monoclonal antibody analysis - "Focus on Bispecific Antibody, Focus on Creative Biolabs Novel Platforms Facilitate Innovative and Efficient BsAb Development"
Teatrul Nottara inaugurează noua stagiune pe 1 septembrie
lens
#2 -

β-Mannosidase
β-Mannosidase Beta-mannosidase is an enzyme with system name beta-D-mannoside mannohydrolase.
Teatrul Nottara inaugurează noua stagiune pe 1 septembrie
sfsf
#3 -

Bioethanol Production Service
Bioethanol Production Service Bioethanol is one of the most widely used biofuels in the world and has great potential for development. As a leader in the bioenergy sector,
Teatrul Nottara inaugurează noua stagiune pe 1 septembrie
sfsdfsfs
#4 -

beauty product test
beauty product test Manufacturers and suppliers of health and personal care products have a duty of care with regards to the safety and quality of their products.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera