Teatrelli suspendă reprezentațiile programate până la finalul lunii martie ca urmare a măsurilor adoptate pentru a preveni răspândirea COVID-19

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Reprezentațiile spectacolelor de la Teatrelli vor fi anulate până la data de 31 martie în urma unei decizii a Comandamentului de urgență al Primăriei Municipiului București. Publicul își va putea recupera contravaloarea biletelor în două moduri, iar concertul „Vioara lui Enescu” se reprogramează pentru aprilie.

Publicul care a achiziționat bilete pentru reprezentațiile Teatrelli din luna martie va primi contravaloarea biletelor pentru spectacolele de teatru programate în perioada 9 – 31 martie 2020, astfel: cei care au achiziționat bilete online (de pe site-ul bilete.ro) vor primi contravaloarea sumei prin virament bancar; cei care au achiziționat bilete de la Casa de bilete Teatrelli (din Piața Lahovari 7) își pot recupera banii prezentând biletul la ghișeu, începând cu data de 10 martie 2019, de la ora 13.00. Programul Casei de bilete este: luni – vineri de la ora 13.00 la 19.00, și sâmbătă – duminică de la ora 16.00 la 19.00.

Un alt eveniment programat la Teatrelli pentru 20 martie, concertul „Vioara lui Enescu”, va fi reprogramat în data de 5 aprilie, de la ora 19.00. Biletele achiziționate pentru acest recital rămân valabile. Cei care nu doresc însă sau nu pot participa la concertul reprogramat în data de 5 aprilie pot solicita până la data de 22 martie  restituirea banilor, care se va face în baza acelorași modalități în funcție de modul în care au fost achiziționate biletele.
 

DespreTeatrelli
Teatrelli este un proiect creart, un spațiu cultural alternativ dedicate artelor performative, care oferă publicului producții proprii de teatru și dans, precum și concerte acustice, dezbateri și artist-talk-uri.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera