Taco Bell deschide pe 12 iulie al treilea restaurant din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

După Băneasa Shopping City și Mega Mall, din 12 iulie, Taco Bell îi invită pe fani să savureze produsele de inspirație mexicană și în restaurantul din ParkLake Shopping Center, din capitală.

Ajuns, astfel, la trei locații pe plan local, brandul sărbătorește acest moment alături de clienți, pe care îi așteaptă cu surprize instant în prima zi și cu o tombolă ce le poate aduce premii precum o cameră video GoPro, căști multimedia, boxe portabile și multe altele.

Taco_Bell_ParkLake_Shopping_Center.jpg

Prima zi va fi și de această dată memorabilă la Taco Bell: de la ora 11.00, primii 100 de fani vor primi premii instant la casă.

Toți clienții vor avea parte de o atmosferă urban-cool, pe beat-uri asigurate de DJ live, pe durata întregii zile, care va fi gata să îi învețe pe cei prezenți din secretele mixing-ului. În plus, fanii își vor putea exersa abilitățile de skating și își vor putea face, pe loc, tatuaje temporare cool.

6701620001Taco_Bell_ParkLake_Shopping_Center.jpg

Mai mult decât atât, clienții care vin în restaurant în ziua deschiderii, pe 12 iulie, pot câștiga unul dintre cele 50 de super-premii, inclusiv o cameră GoPro, căști audio, boxe portabile, rucsacuri și saltele yoga, în cadrul tombolei desfășurate în restaurant.
2 comentarii vrei sa comentezi?

Taco Bell deschide maine, 12 iulie, al treilea restaurant din Bucuresti
Asigurate
#1 -

Pe beat-uri

Pe beat-uri asigurate de DJ live, pe durata întregii zile, care va fi gata să îi învețe pe cei prezenți din secretele mixing-ului. În plus, fanii își vor putea exersa abilitățile de skating și își vor putea face, pe loc, tatuaje temporare cool. New [url=https://happywheels24.com/]happy wheels[/url] character.

Taco Bell deschide maine, 12 iulie, al treilea restaurant din Bucuresti
hansara911
#2 -

thanks
I have too insipid and tedious, but that's my personality. It's hard to change hotmail entrar

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera