Suento by Gram, noua oaza urbana departe de agitatie si trafic

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

La finalul lunii mai s-a deschis un nou local în București, departe de agitație și trafic, cu o grădină chic și răcoroasă.

Suento este situat pe strada Toamnei 101 și este noul spațiu deschis de echipa Gram Bistro din Piața Victoriei.

Noul local este împărțit astfel: un bistro format din două încăperi cu un design urban și o grădină generoasă.

Gradina.jpg

Localul este deschis în fiecare zi și este potrivit atât pentru cafeaua de dimineață, pentru un prânz relaxat sau pentru iesiri până târziu în noapte cu prietenii și cei dragi, pe ritmuri de jazz și bossa nova.

Bucătăria Suento este modernă și cosmopolită și se concentrează pe preparate simple și gustoase, în combinații originale care să pună în valoare cele mai fine ingrediente de sezon și produse românești.

Meniul păstrează direcția Gram Bistro și inclusiv câteva dintre cele mai îndrăgite preparate, precum creveții tempura cu salsa de mango și avocado, salata caldă de somon sau quesadilla de pui și vegetariană.

Food_wine1.jpg

În plus, poți alege dintre multe feluri noi de mâncare, ce au ca punct comun aceeași atenție la detalii. Gravlax-ul de somon pregătit în casă în vodkă și sfeclă, precum și coquelet-ul de Bretagne gătit în vin roșu sau tagliatelle cu mix de ciuperci sălbatice și pancetta sunt doar câteva dintre preparatele-vedetă de la Suento by Gram. Vegetarienii pot savura un flatbread gustos cu hummus, avocado, ciuperci, semințe și o mulțime de alte delicii.

Începând cu weekendul 9-10 iunie, Suento va avea și un meniu de brunch, disponibil în fiecare zi până în ora 15:00 și toată ziua în weekend.
Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul Suento si pe pagina de Facebook.
1 comentariu vrei sa comentezi?

Suento by Gram, noua oaza urbana departe de agitatie si trafic
stefalex
#1 -

Comentariu nou

am nimerit intr-o zi calda si mi-a placut atmosfera racoroasa. Despre mancare, preturile destul de mari dar mi-a placut mancarea.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera