ştiţi ce se întîmplă cu NORC?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Articol preluat de pe blogul Simply Bucharest.

NORC este sursa mea preferată pentru imagini luate la nivelul străzii; ca street view, deci, îmi place chiar mai mult decît serviciul oferit de Google.

Doar că de vreo săptămînă NORC a căzut; zici că site-ul nu mai este. Ce naiba o fi cu el?
3 comentarii

ştiţi ce se întîmplă cu NORC?
Serban Mihail
#1 -

Nu mai pot accesa "norc.ro"

Programul românesc ”norc.ro” era şi este programul preferat, program pe care îl accesam cel mai des, ori de câte ori aveam nevoie.
În ultimul timp aveam unele probleme atunci când măream imaginea pe tot ecranul, probleme care cu ani în urmă nu erau. În acel moment harta mică postată în stânga jos, arăta cu totul altceva (harta reda detaliul amplasării inițiale, sau putea reda şi un detaliu din alt oraș, niciodată poziția reală, neținând cont de navigarea făcută între timp). Ca să mă pot deplasa pe unde vroiam trebuia să micșorez imaginea putând în acest mod vedea poziționarea reală pe harta mare afișată. Am încercat să sesizez de câteva ori acest lucru, dar nu erau posibilități flexibile de comunicare, ci doar alternative restrânse de sesizări (în general sesizări dacă apăreau imagini nedorite cu persoane) şi primeam răspunsuri automate ca atare, răspunsuri ce nu aveau nici o legătură cu problema semnalată.
Cu toate acestea, deși puțin mai incomod din cauza acestor probleme, ”norc.ro” era totuși programul meu preferat. Așteptam cum era şi firesc, ca programul să fie completat cu noi orașe şi să se redea eventual şi mai multe detalii (imagini mai dese şi mai multe străzi, unele străzi considerate secundare fiind omise) şi nicidecum să se desființeze…

ştiţi ce se întîmplă cu NORC?
vlad
#2 -

probabil ipsa venituri = inchidere

Era "firesc" sa se imbunatateasca daca avea surse de venit. Fara surse de venit din pacate a ramas un hobby si a fost inlocuit de google.
Ciudata chestie: toti ne asteptam sa se imbunatateasca gratuit...Mai si mor proiectele..

ştiţi ce se întîmplă cu NORC?
Sraffa
#3 -

Why does NORC not any longer exist ?

I was a big fan of and also intensive user of NORC-imobiliare. This was a excellent website. I could not believe why such good tools are not any longer offered. Is there some one who could explain this to me ??

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera