Startul Train Delivery: Stiti ce-i lipseste Garii de Nord? Muzica!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Train Delivery a inceput astazi si, timp de trei zile, Gara de Nord din Bucuresti isi va schimba armura de institutie semi-dubioasa si ursuza, intr-una vesela si colorata.

Startul evenimentului este dat la ora 18.00, insa, in drumul meu spre trenul de Moldova, am trecut prin gara si m-am oprit cateva minute pentru a face cateva poze si a vedea care e atmosfera.

Multi tineri cool, agitatie si zambete - cam de asta "m-am lovit" in drumul meu de la Casa de Bilete la peron.

Langa McDonald's un Dj punea muzica la un pupitru special amenajat si suna atat de bine incat, in toata graba mea ca pierd trenul, m-am oprit sa-l ascult, pret de cateva minute.

Ce bine suna muzica in Gara de Nord! Cred sincer ca locul asta urban si plin de contraste duce lipsa acuta de note muzicale.

In afara de muzica si tinerii cool, nu-mi mai semnala nimic inceperea Train Delivery, dar asta poate si pentru faptul ca am trecut prin gara, inainte de starul oficial al evenimentului.

Oricum, mi-a placut. E ca o mare petrecere cu tot felul de oameni - unii vin, unii pleaca, altii habar n-au ce cauta aici, dar cei mai multi se bucura de muzica si atmosfera.

Gara de Nord este un loc si urat si iubit, dar, mai presus de toate, este platforma unde se intampla emotii sincere.

Sustinem initiative precum Train Delivery si tare ne-am bucura daca acestea ar fi din ce in ce mai dese! Inca traim intr-o societare care are nevoie de remindere constante sa zambeasca, sa vada frumosul in lucrurile mici, si, mai ales, sa faca frumos.

Eh, si cum ironia nu ezita sa bata la usa, m-am urcat in tren si am aflat ca vagoanele de clasa a-2-a nu sunt dotate cu aer conditionat. E optional, a zis Nasu'!
Cum ti-o fi norocu', zic eu, tu platesti aceiasi bani, da uneori mergi pan' la Moldova in lux, uneori te sufoci la 100 de grade.

Garo de Nord, te strica CFR-ul! Am vrut sa-i strig, dar am lasat-o in spate. Are eveniment mare, haine festive. La anu', poate, data viitoare!
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera