Spring Yoga Festival 2019 - programul complet

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Save the yoga date! 20 aprilie 2019 este ziua ta zen pentru că atunci vom organiza cea de-a treia ediție a Spring Yoga Festival.

Am pregătit o zi întreagă de clase de yoga și ateliere de terapii complementare, ce ajută la armonizarea minții și corpului. Misiunea festivalului este de a promova beneficiile yoga, indiferent de nivelul la care este practicat – copii, începători sau avansați. Nu este nevoie să fii experimentat pentru a participa la festival, trebuie doar să fii deschis și să ai o atitudine pozitivă.

Noua noastră casă – Studioul MikaZen, te așteaptă cu căldura și binevoința lucrului făcut cu pasiune. Noua locație te va încânta cu atmosfera de familiaritate pe care o au spațiile mici și cochete și cu energia pozitivă pe care MikaZen, a pus-o atunci când a creat studioul. Situată central, ușor accesibilă, noua noastră locație este oaza ideală pentru a scăpa de stresul urban și pentru a te reenergiza.

„Yoga mi-a schimbat viața”, afirmă cu tărie Michelle Dumitru – MikaZen, „îmi doresc sa arăt oricui este deschis să încerce, că yoga și puterea meditației pot face o diferență în viata agitată pe care o trăim”. Michelle este instructor de yoga certificat internațional de către Yoga Alliance USA (RYT 200 & 95 RCYT) și instructor yoga pentru copii, adolescenți, copii cu dizabilitați, adulți și familie. Ea este fondatoarea conceputului „Yoga pentru tine și familia ta” (www.mikazen.com).

Spring Yoga Festival se adresează unui public foarte larg: celor care experimenteaza yoga pentru prima dată, în sprijinul cărora venim cu o clasă special concepută „Introducere in yoga și meditație”, începătorilor, care au posibilitatea de a experimenta stiluri diferite de yoga pentru a vedea ce li se potrivește mai bine, celor care practică deja yoga, oferindu-le oportinitatea de a-și îmbogăți practica și experiența prin marea diversitate de clase și ghizi prezenți în festival, copiilor, prin clasa de yoga special concepută pentru ei.

Pe parcursul festivalului participanții vor fi îndrumați de: Michelle Dumitru – MikaZen, Irina Smaranda, Alice Rosentzweig, Lidia Pasztor, Florina Ungureanu și Maria Cristina Antonescu.

Program:
10.00 Deschiderea Festivalului
10.15 – 11.45 Introducere în yoga și meditație cu Michelle
12.00 – 13.00 Yoga și mindfulness pentru copii (7-12 ani) cu Michelle
13.15 – 14.15 Thai Yoga cu Irina Smaranda
14.30 – 15.30 Yoga Strala cu Alice Rosentzweig
15.45 – 16.45 Hatha Yoga cu Lidia Pasztor
17.00 – 18.00 Meditație cu Boluri Cântătoare cu Florina Ungureanu
18.15 – 19.15 Meditație ofrandă Mamei Pământ – alchimizarea corpului durere cu Maria Cristina Antonescu

Accesul participanților la festival se face în urma completării formularului de înscriere și a achitării taxei de participare. O clasă yoga are prețul de 40 lei / participant, iar atelierul „Introducere in yoga și meditație costă 100 lei / participant. 

Așa cum, primăvara, natura renaște, fiecare om are nevoie să se regăsească, să se energizeze și să pornească la drum cu noi resurse, plin de vitalitate fizică și emoțională. De ce Spring Yoga Festival? Pentru că este important să ai grijă de corpul tau, de mintea ta, de emoțiile tale, într-un cuvânt, de tine!
10 comentarii vrei sa comentezi?

Spring Yoga Festival 2009 - programul complet
luke
#1 -

thank
Chiar vreau să mă înscriu la yoga, dar acum timpul meu nu este permis, sper că după un timp mă pot alătura run 3
Spring Yoga Festival 2009 - programul complet
muner
#2 -

muneer
The online marketing company in Warmenhuizen, All our offices in The Netherlands: Amsterdam city, Tilburg, Leiden, Rotterdam city and main office Schagen. Backlink strategy with high metrics values as part of of page seo to boost ranking in Google serp. Gravatar website optimization
Spring Yoga Festival 2009 - programul complet
Avneesh panwar
#3 -

safg
More user are face the window10 forget the window10 password and you are choose how to see remembered passwords in microsoft edge the right views on same time and more user are apply the same time you have connect the right information.
Spring Yoga Festival 2009 - programul complet
samuelddarden
#4 -

Comentariu nou
Everything is very open with a very clear explanation of the challenges. It was truly informative. Your site is very useful. free fire
Spring Yoga Festival 2009 - programul complet
lol
#5 -

great
Thanks for sharing the information it was very helpful for me candy crush soda
Spring Yoga Festival 2009 - programul complet
sdcs
#6 -

wow
Spring Yoga Festival 2009 - programul complet
GreG
#7 -

College

I love yoga! I even want to become a yoga trainer after I graduate. But to become certified trainer I have to practice a lot and attend special courses.And it's difficult to combine my hobby and education, because lately I get a lot of homework. That is why I use Masterpaper in order to have more time for practice. They will help you with writing <a href="https://www.masterpapers.com/">research essay</a> or any other type of academic writing for a reasonable price.

Spring Yoga Festival 2009 - programul complet
Allison Howarts
#8 -

Dragoste

Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com

Spring Yoga Festival 2009 - programul complet
Shweta
#9 -

CSUF Career Cente

Very informative blog, . I really liked it and you
have mentioned almost all the possible ways, will try it <a href="https://www.tumblr.com/blog/studentcareercenter>CSUF Career Center </a>

Spring Yoga Festival 2009 - programul complet
Radha
#10 -

CSUF Career Center
Really, simple and great post, I like author’s writing skills. The article is well described and useful for everyone, keep writing articles like this. Visit for more info CSUF Career Center

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera