Spatiu Virgula - desene expuse de Daciana Calistru intr-o expozitie cool la Pallets

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca aveti chef sa vedeti o expozitie cool, atunci sunteti asteptati pe data de 13 noiembrie la Pallets, unde Daciana Calistru isi expune desenele in cadrul expozitiei Spatiu Virgula.

Tanara de 27 de ani este la prima expozitie de acest gen. De ce a ales desenul?

"Desenez pentru ca nu stiu sa cant la un instrument si pentru ca nu-mi gasesc cuvintele de poet, pentru ca jocul imi ramane a doua natura si pentru ca nu am uitat cum e sa fii copil.

Desenez pentru ca nu stiu sa meditez dupa indicatii de guru si poate pentru ca asa imi reduc mentalul la tacere. Desenez pentru ca prietenii mi-au spus ca se bucura atunci cand vad culori si fantezie", a spus Daciana in descrierea evenimentului.

Incurajam tinerii artisti si mai ales pe cei talentati, iar desenele Dacianei ne-au captat atentia. Am rugat-o sa ne povesteasca un pic despre pasiunea ei si cum a aparut ideea expozitiei Spatiu Virgula.

Am primit un raspuns poetic, asa cum era de asteptat de la o fire artistica si creativa.

"Imi aluneca mana pe coala, asa cum umpli tu pagina de cuvinte. Intampin aceleasi surse de inspiratie ca pustanii de i-am vazut dansand pe scena Odeonului, sau in metrou, sau pe strada...

Vreau sa atrag zambetele castigate de indragostitii sarutandu-se necuviincios in Herestrau. Astept, cred, poezia serii ca sa eliberez caldura, asa cum o facea marea de vara trecuta; asa cum ea atragea corpuri fumegande de soare inca.


Desen dintr-o viitoare carte de colorat

Desenez pana imi amortesc degetele pentru ca mintea isi cere repaos de la (sic!) mine. Expun dintr-o frumoasa intamplare pentru ca unii oamenii se bucura de fiecare clipa, de cei dragi, chiar si atunci cand cei dragi nu le sunt cunoscuti; inca.

Vreau mai mult si mi-astept, inca, revelatia - fara atentie, fara scop si fara planuri. Nu tin ochii la drum si nu-mi surade imaginea de ansamblu pentru ca raspunsul meu ma fenteaza de undeva de pe la colturi.

Imi doresc prietenii langa mine - chiar si pe cei pe care inca nu-i stiu. Imi spunea un prieten ca the best things are those you never expect to happen, cam asa si eu despre Spatiu Virgula."

Asadar, 13 noiembrie, in Pallets. Ne vedem acolo?

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera