Sorin Oprescu, in topul increderii romanilor

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Conform unui sondaj INSCOP, Sorin Oprescu ocupa locul 4 in topul politicienilor cu cea mai mare incredere in randul populatiei. Cu toate ca de-a lungul timpului a fost criticat pentru activitatea sa, ultima problema fiind cea a activitatii RADET si RATB, primarul continua sa fie in topul preferintelor cetatenilor.


Sursa

Rezultatele vin in contextul in care anul viitor vor avea loc alegerile locale. Pana acum, niciun politician nu si-a anuntat intentia de a candida.

Urmatorii in clasamentul increderii sunt George Maior, Calin Popescu Tariceanu, Traian Basescu, Mircea Geoana, Monica Macovei si Catalin Predoiu.
4 comentarii

Sorin Oprescu, in topul increderii romanilor
dragosh_r0ck
#1 -

WTF

sondajul asta a fost facut pe oi?

Sorin Oprescu, in topul increderii romanilor
Dan D
#2 -

Omul care a demonstrat ca se poate

Probabil se refera la topul incompetentei. Pe de alta parte remarc campania de imagine dusa de site-ul vostru pentru domnul Oprescu. Cam la o luna cate un articol laudativ la adresa edilului. Cu siguranta nu puteti crede in ce scrieti....

Sorin Oprescu, in topul increderii romanilor
Anonymice
#3 -

Comentariu nou

Fucking hell. Pe voi chair nu va deranjeaza cand dati informatii atat de incorecte? Conform articolului din adevarul da, Sorin Oprescu e pe locul 4. Dar pe locul 4 inseamna ca 22% din persoane au incredere in el si 70% au putina si foarte putina incredere in el.

Si uite asa se manipuleaza informatiile.

Sorin Oprescu, in topul increderii romanilor
ACT
#4 -

Propagandă penibilă

E incredibil câte eforturi depuneți pentru denigrarea lui Oprescu.
Bucureștenii sunt proști că îl voteză și sunt mulțumiți de activitatea lui? OK, sunt și unii nemulțumiți. Niște foști securiști de la romaniacurata care nu au mai prins suficiente contracte cu statul, ilustrul matematician (fără operă) homofob Nicușor si alții. Sunt convins că sunt și oameni civilizați nemulțumiți. E dreptul lor. Faptul că Oprescu câștigă la pas alegerile mereu (fără ca măcar să se obosească să împartă niște găleți) nu contează?
Democrația nu vă convine când vi se încalcă interesele voastre meschine!
Mă intreb din ce bani trăiesc postacii metropotam? Din bani bine făcuți de la buget?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera