Social media si puterea ei negativa - femeia care a primit mii de comentarii negative despre tenul ei

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Em Ford a realizat un filmulet impresionant si sensibil in care a dorit sa evidentieze impactul pe care-l poate avea social media asupra modului in care ne percepem noi pe noi; asta s-a intamplat dupa ce ea a primit mii de comentarii negative despre tenul sau.

Em a primit peste 100.000 de comentarii despre tenul ei, mai ales cand a inceput sa posteze fotografii fara machiaj.

"Cand tenul meu a devenit problematic in 2014, am incercat sa-l ascund si nu puteam sa concep cum acest lucru ar putea fi acceptat in social media. Abia atunci am realizat ca trebuie sa ma intreb de ce ma simteam asa", a spus tanara.

"M-au surprins cei multi care simteau la fel - si lor le era frica sa se arate naturali in fata celor din jur - si fix asta mi-am dorit sa arat. Chiar daca am primit multe incurajari, comentariile negative au fost atat socante, cat si deranjante", a continuat Em.

In filmuletul de mai jos putem sa o vedem pe Em cum se demachiaza, dar apoi isi pune mult machiaj. Comentariile primite machiata au fost extreme in comparatie cu cele primite atunci cand era naturala.

"O provocare pe care o intalnim in societatea de azi este ca avem o imagine falsa asupra perfectiunii si tindem sa ne comparam cu standarde de frumusete care nu sunt reale si care ne fac sa uitam cel mai important lucru - TU ESTI FRUMOASA", a concluzionat Em Ford.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera