Smart Change – Pasul spre schimbare (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Este suficient sa pasesti o singura data in casuta primitoare si vei simti energia transmisa de acest loc, dorinta de a te redescoperi, de a accepta provocarea Smart Change - pasul spre schimbare. Smart Change este locul ideal pentru o relaxare cu prietenii la un ceai aromat, pentru petreceri cu karaoke si board games, pentru evenimente corporate, zile de nastere, seri culturale, cursuri de limbi straine, cursuri de dezvoltare personala si profesionala:

unnamed.png

Cursuri de limbi straine cu profesori vorbitori nativi

           O limba straina ne relateaza experienta si dezvoltarea unui popor, iar asimilarea acesteia are loc gratie comunicarii, cunoasterii, sudarii relatiilor interculturale. Astazi cunoasterea cel putin a unei limbi straine a devenit o necesitate culturala, iar de multe ori vitala. Lucrurile noi sustrag creierul de la rutina. Sunt noi provocari pentru gandire, pentru conexiuni, pentru analiza. Fiecare cuvant nou e ca o enigma pe care o descoperi pas cu pas si de care te bucuri.

unnamed__1_.png

 Curs de Public  Speaking & Voice Training

            Exercitiile si recomandarile incluse in cursul sustinut de doamna Cornelia Alexoi se bazează atat pe o experienta bogata ca trainer de amplificare vocala, dictie si public speaking, cat si pe o cercetare asidua in domeniile amintite. Ceea ce face diferit acest curs de alte cursuri de Public Speaking, este ca NU se pune accent pe tehnicile de manipulare, ci pe programul  “The Winner's Edge”, conform caruia oamenii sunt indrumati sa actioneze in  baza unei mentalitati a dublei victorii, in care satisfactia personala deriva din comportamentul onest, acesta fiind singurul mod de a mentine relatii pozitive.

unnamed__3_.png

                 Manager de Proiect – Curs autorizat  ANC

            Vreti sa intelegeti ce inseamna un manager de proiect, numai prin jocuri si metode interactive de predare?

unnamed__7_.pngeste locul potrivit pentru acest lucru! Cursul este interactiv si are numeroase activitati prin care cursanții vin cu idei, experimenteaza,  invata din propriile greseli. Cursul nostru se adreseaza absolventilor de studii superioare, actuali si viitori manageri de proiect, manageri si antreprenori, precum si altor persoane interesate sau implicate in derularea unor  proiecte. Studiile superioare nu sunt absolut necesare pentru participarea la curs, dar sunt obligatorii pentru obtinerea certificarii ANC.

unnamed__7_.pngva ofera posibilitatea de a va convinge ca ati gasit un loc potrivit pentru organizarea evenimentului dorit de dumneavoastra. Spatiul oferit este adecvat atat pentru evenimente corporate – cursuri, traininguri, workshopuri, prezentari, teambuildinguri urbane, sedinte (dotari: internet, videoproiector, statie audio, microfon, flipchart si alte materiale necesare) cat si pentru evenimente private ori pentru petrecerea timpului liber -  aniversari pentru cei mari si cei mici (petreceri personalizate pentru copii) sau intalniri cu prietenii.

unnamed__4_.png

unnamed__5_.pngunnamed__6_.png
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera