Singura autostrada care ar putea fi terminata in 2016 NU va putea fi folosita

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Autostrada Gilau-Nadaselu are cele mai mari sanse pentru a fi terminata anul acesta, dar se pare ca aceasta nu poate fi data in folosinta pana nu va fi construit si podul care sa faca legatura cu celalalt tronson din Autostrada Transilvania.

00103677_large.jpg

Compania de Drumuri se lauda recent pe pagina de Facebook ca lucrarile la Autostrada Gilau-Nadaselu sunt in toi si ca gradul de executie depaseste 77%. Din pacate, asa cum au comentat si cativa utilizatori de Facebook la postarea cu pricina, noua autostrada, care va fi lunga de 8.7 kilometri, nu va putea fi pusa in functiune pana cand nu va fi construit si podul peste Somesul Mic, din dreptul localitatii Gilau.

santier.jpg

Lucrarile la podul peste Somesul Mic, lung de 320 de metri, care va face legatura intre Gilau-Nadaselu si Gilau-Campia Turzii, urmau sa inceapa anul acesta si sa fie finalizate in 2017, conform datelor de pe site-ul CNADNR.

Ramane de vazut cum vor fi respectate aceste termene, avand in vedere ca licitatia pentru construirea podului nu a fost inca lansata.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera