Short Film Factory Bucharest- iunie 2017

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

SHORT FILM FACTORY este un eveniment lunar dedicat cinefililor și celor care savurează ocazional cinema-ul. Proiectiile de scurt metraj sunt organizate de Short to the Point (International Short Film Festival) - o reţea internatională de distribuţie, difuzare şi promovare a filmelor de scurt metraj.

SHORT FILM FACTORY isi doreste sa creeze o punte de legatura intre filmmakeri, cinefili si spectatorii ocazionali. De aceea proiectiile de film sunt realizate lunar in locatii neconventionale, in spatii in care oamenii se intalnesc frecvent si se bucura de viata.

19399246_803829736458392_6269466067977201134_n.jpg

#IntrareLiberă

Lista filmelor prioiectate în luna iunie:

The Devil is in the details
BEST FILM @ Short to the Point December 2016 Awards
1859. Alexina, suplinitor într-o mănăstire unde a crescut, suferă de dureri insuportabile. După examinare, medicul constată că este o hermafrodită. Potrivit lui, de vreme ce partea masculina predomină, Alexina se dovedeste a fi bărbat. Ea nu are altă posibilitate decât să părăsească școala cât mai repede posibil, renunțând la cea mai apropiată prietenă, Henriette.

Éclair
BEST DIRECTOR @ Short to the Point December 2016 Awards
 Ohrid, 4 mai 1980. Marko, fiul bucatarului din vila maresalului, primeste o sansa de a incerca mancarea care a fost gatita in fata ochilor sai toata viata.

Best before end...
BEST SCREENPLAY @ Short to the Point December 2016 Awards
François, de 65 de ani, trăiește singur în apartamentul său umil. Nu are cu cine să vorbească de când mama lui a murit. Numai un porumbel care aterizează din când în când pe fereastră pare să-l viziteze. Acest film se bazează pe evenimente reale.

Limbo
BEST CINEMATOGRAPHY @ Short to the Point December 2016 Awards
Director: Konstantina Kotzamani
Country: Greece
Duration: 29:50
RO: Leopardul se va culca cu capra. Lupii vor trăi împreună cu mieii. Iar băiatul îi va conduce. 12 + 1 copii și carcasa unei balene esuate pe țărm ...
EN: The leopard shall lie down with the goat. The wolves shall live with the lambs. And the young boy will lead them. 12+1 kids and the carcass of a whale washed ashore…

Therapy
BEST EDITING @ Short to the Point December 2016 Awards
Director: Nicolas Jullian Urenda
Miguel, un tânăr de 31 de ani, tocmai a fost parasit de soția sa, dar nu știe cauza. Gloria, un terapeut alternativ, îl ajută să-și amintească ce sa întâmplat în zilele anterioare separării. În cele din urmă, Miguel poate înțelege motivul: el s-a culcat cu terapeutul. Tot acest conflict devine mai încurcat atunci când și-a dat seama ca sufera de un stadiu avansat de alzheimer.

Partner
BEST NARRATIVE SHORT FILM @ Short to the Point December 2016 Awards
Astăzi, Tony trebuie să participe la o audiție pentru o școala de teatru. Dar Steven, cel mai bun prieten și partener de lectură nu apare. După ce nu a reușit să găsească un alt voluntar, Tony renunță, determinat să nu mai vorbească din nou cu trădătorul.

The Lake
BEST YOUNG DIRECTOR @ Short to the Point December 2016 Awards
 ”Lacul” prezinta povestea unei tinere, Tania, care locuieste alaturi de tatal sau. Datorita lipsei de bani, aceasta este nevoita sa lucreze intr-un bordel. Dorinta ei, inca din copilarie, a fost sa devina balerina, un vis care o urmareste pe tot parcursul filmului.

Falling in Love
BEST ANIMATION SHORT FILM @ Short to the Point December 2016 Awards
"Falling in Love" este o comedie neagră care se rotește în jurul sinuciderii. Obosit de viata, "eroul nostru", Salomone incearca fara niciun rezultat diferite moduri de a se sinucide, dar din fericire / din nefericire pentru el nu reuseste, pana cand se intalneste cu femeia din visele sale si se indragosteste de ea.
 
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera