Serata culturala: poezie de Marius Aldea citita de Bogdan Serban si George MIhalcea (Radio Guerrilla)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Va mai amintiti de Marius Aldea, cel mai citit poet de pe site, cu aproape 500 shares, care-a dat lovitura raspunzandu-ne in cadrul interviului:

Bucurestiul este...
...singurul oras din tara in care vezi la tot pasul pe cineva mai daramat decat tine. Cum sa nu locuiesti aici, cum sa nu ramai aici? Prinzi curaj.

 

Ei bine, acelasi Marius Aldea a organizat o serata frumoasa de poezie in Manasia marti, 7 iunie, de la 21:00, sub numele Outfitul Searpelui, dupa cum urmeaza:

Outfitul Searpelui este un proiect in curs de derulare, prin care mi-am propus sa eliberez poezia din turnul de fildes al literatilor si sa o apropii de cat mai multi oameni. Nu vreau sa renunt la mize literare si estetici, dar vreau sa o fac in asa fel incat sa fie o poezie de actualitate, proaspata si memorabila. Evenimentul de la Manasia este o ocazie foarte buna de a testa acest proiect si de a-mi face o idee aproximativa daca am luat-o in directia buna sau nu. Daca oamenii vor fi deopotriva distrati si emotionati, atunci este ce trebuie."

Vor imbraca Outfitul searpelui pentru dumneavoastra George Mihalcea, Bogdan Serban (Radio Guerrilla) si Marius Aldea, marti, 7 iunie, la Manasia Hub, Stelea Spatarul nr 13.

Despre Marius Aldea, pe (foarte) scurt:

  • Scrie poezii. Bune, foarte bune, concise, pe alocuri macabre, cu un punchline de zici ca te afli la un stand-up comedy pe fast forward.
  • Are-un soi de modestie rara.
  • 28 de ani (face-acus in iunie 29)
  • A publicat Volumul Sinistra, structurat in 4 capitole: d'ai casei, d'ale gurii, abateri. la tara, abateri. la oras.

 

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera