Sector Gurmand sau cum sa mananci mai bine la pranz (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Articol sponsorizat de Sector Gurmand

Meniuri diferite in fiecare zi + talentul culinar al unor chefi priceputi + cele mai bune ingrediente de sezon = Sector Gurmand, un concept nou de food delivery.

Cu alte cuvinte, o formula pe care Sector Gurmand o propune pentru atunci cand vine ora 11:00, esti la birou si te intrebi ce ai mai putea sa mananci astazi la pranz.

Meniul

In fiecare zi altul. De luni pana vineri, poti alege intre 2 supe, 3 feluri principale, 1 desert si 1 smoothie. De notat ca de fiecare data vei gasi si o varianta vegetariana.

1-04_Aprilie1.jpg

Tehnicile de gatit

Ce e fain e ca preparatele sunt realizate de la zero, adica fara adaosuri sau potentiatori de arome.

1-05_Aprilie.jpg

Ca sa iti faci o idee, carnea e pregatita in regim “slow cooking”, iar culoarea prajiturilor, de exemplu, vine de la infuzia de fructe. Iar daca te gandesti la gramaje si cantitati, e bine sa stii ca portiile sunt echilibrate caloric si nutritiv.

1-08_Aprilie.jpg

Preparatele

Sunt inspirate din toate bucatariile lumii: de la butterfish in stil japonez, salata de rata afumata, noodles si dressing de zmeura, la supa crema de chilli, burgeri de quinoa, porc dulce acrisor si legume glasate.

1-09_Aprilie.jpg 1-23_Aprilie1.jpg

Lista poate continua, dar mai bine ne oprim aici, pana nu stricam toate surprizele. Asta-i site-ul: www.sectorgurmand.ro, intra, comanda, da-ne de veste si spune-ne cum ti s-a parut meniul de azi.

1-16_Aprilie.jpg

Astea fiind spuse, ai cateva motive numai bune sa incerci meniul Sector Gurmand la urmatorul pranz. Si urmatorul. Si urmatorul.

PS. Dap, pozele sunt pe bune, din bucataria Sector Gurmand :) Gasesti mai multe pe pagina de Facebook.

1 comentariu

Sector Gurmand sau cum sa mananci mai bine la pranz (P)
jasosnsthds
#1 -

Comentariu nou
hank you so much for this. I was into this issue and tired to tinker ar kodi.software ound to check if its possible but couldnt get it done. Now that i have seen the way you did it, thanks guys with regards

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera