Samsung se pregateste de lansarea S8. Care sunt functiile noului smartphone

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Scandalul ”bateriilor explozibile” de la Note 7 au afectat destul de tare compania Samsung, dar acestia planuiesc o revenire cu noul smartphone S8. Acesta este programat sa apara in primavara lui 2017 si va fi un competitor direct pentru iPhone 7.

Se pare ca Samsung va adopta ecranele curbate pentru toate modelele lor de acum incolo, iar acestea vor avea rezolutie UHD (Ultra High Definition) si exista zvonuri in privinta unui panou 4K, pentru amatorii de realitate virtuala. Probabil ca vor exista doua variante de display - de 5,2 si de 5,5 inchi.

maxresdefault__1_.jpg

Urmatorul Galaxy va veni cu doua camere, probabil de 12, respectiv 13 megapixeli, iar camera secundara, ideala pentru selfie-uri, va avea parte de un upgrade major. Langa ea va exista iris scanner-ul. Cele mai multe surse spun ca S8 va avea 6 GB de RAM si un procesor imbunatatit.

Cand vine vorba de spatiul de stocare, se pare ca Samsung va oferi variante de 64GB si de 128GB pentru Galaxy S8, iar utilizatorii vor putea folosi si un card de memorie micro SD de pana la 256GB. Un alt zvon vorbeste despre renuntarea la mufa jack. Modelul Samsung Galaxy S8 ar putea oferi continutul audio in casti prin intermediul portului USB-C.

samsung-galaxy-S8-pret-lansare--1170x644.jpg

Daca Samsung ar urma tiparul clasic de lansare a flagship-urilor din seria Galaxy S, atunci S8 ar trebui sa fie dezvaluit in cadrul Mobile World Congress, ce va avea loc intre 27 februarie si 2 martie. Din cauza problemelor cu Galaxy Note 7, insa, este probabil ca lansarea S8 sa fie facuta mai devreme, pentru ca impactul economic asupra companiei sa nu fie unul atat de mare.
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera