Samsung Galaxy Note 7, interzis de mai multe companii aeriene, din cauza riscului de a lua foc

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Radem, glumim, dar deja mai multe companii din Australia, Asia si Europa au urmat exemplul celor din Statele Unite si au interzis pasagerilor posesia de Samsung Galaxy Note 7, din cauza riscului de a lua foc.

Interdictia se aplica smartphone-urilor care sunt transportate la bordul aeronavelor, in bagajele de mana sau in cele de cala”, sustin reprezentantii Qantas si cei ai companiei aeriene lowcost Jetstar. Virgin Australia a emis o declaratie similara, dar a adaugat ca pasagerii sunt „sfatuiti” sa nu aduca telefonul Note 7 in aeroporturi. 

spiralbinder-2016-18.jpg

Totul a inceput de cand in septembrie, Samsung a rechemat aproape 2,5 milioane de Note 7, din cauza bateriilor care explodeaza. Dupa ce o parte dintre dispozitive au fost inlocuite, au fost facute alte plangeri conform carora telefoanele nu ar fi sigure, existand riscul sa ia foc. Gigantul sud coreean a oprit productia Galaxy Note 7.

160902121639-samsung-galaxy-note-7-fire-front-780x439.jpg

Mai nou, dupa toata dezbaterile legate de Note 7, mai multe companii aeriene au decis sa echipeze avioanele de pasageri cu pungi speciale in care sa fie pus electronicele care se supraincalzesc si risca sa ia foc in timpul zborurilor.
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera