Salonul International de Arta Fotografica a Romaniei - vernisaj

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Vineri, 29 iunie, ora 19.00, la Palatul Suțu va avea loc vernisajul expoziției celei de-a 22-a ediții a Salonului Internațional de Artă Fotografică al României. Asociația Artiștilor Fotografi din România și Muzeul Municipiului București îi invită pe toți cei interesați să participe la vernisajul expoziției celei de-a 22-a ediții a Salonului Internațional de Artă Fotografică al României.

Considerat a fi cel mai important eveniment fotografic din România, cu o tradiție de peste jumătate de secol, la Salon au avut acceptări sau au obținut premii cei mai importanți artiști fotografi din întreaga lume. Expoziția este deschisă până la data de 22 iulie 2018. Director SIAF 2018: Eugen Negrea

Tot vineri, 29 iunie 2018, este Ziua Porţilor Deschise pe şantierul arheologic Gumelnița, Mun. Oltenița, jud. Călăraşi (Ediţia I).

Muzeul Civilizației Gumelnița Oltenița, în colaborare cu Muzeul Municipiului București și Institutul Național al Patrimoniului sunt instituțiile care organizează în parteneriat acest eveniment. Începând cu ora 10:00 a.m, cei interesaţi pot vizita şantierul arheologic şi pot admira unele dintre cele mai interesante descoperiri din campania de anul acesta.

Cu această ocazie va avea loc prezentarea rezultatelor proiectului „Cercetarea pluridisciplinară a sitului arheologic Gumelnița”, ediţia a I-a.

Echipa de implementare a proiectului este rezultatul unui parteneriat între Muzeul Civilizației Gumelnița Oltenița, Muzeul Municipiului București și Institutul Național al Patrimoniului, din echipă facând parte și specialiști de la Universitatea din București, Muzeul Dunării de Jos Călărași și Institutul de Arheologie „Vasile Pârvan” București al Academiei Române.
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera