S-au deschis partiile de altitudine de pe domeniul schiabil Sinaia

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Partiile de altitudine de pe domeniul schiabil Sinaia se deschid oficial joi, 30 ianuarie, dupa ce marti Partia Noua s-a deschis oficial.

Daca sunteti pasionati de schi la Sinaia veti avea la dispozitie 15 km de partii atent semnalizate, unde stratul mediu de zapada masoara aproximativ 50 de cm.Astfel ca joi indepand de la ora 10.00 se va deschide telescaunul din Valea Soarelui, care are o capacitate de 1800 de persoane/ora).

Bogdan Falcescu, administrator-director general al Transport Urban Sinaia, a anuntat ca au creat un late skipass pentru cei care ajung mai tarziu pe partii, care costa 60 de lei si poate fi folosit dupa ora 14.00.

Totodata, de vineri, 31 ianuarie, se va deschide o noua casierie pentru a se evita aglomeratia, unde veti putea plati cu cardul bancar, fara comision, si in statiile telegondolei, cat si la statia inferioara a telescaunului din Valea Soarelui veti avea Wi-Fi gratuit, fara parola.

Citeste si Unde se poate schia pe partiile din Romania

Daca aveti de gand sa mergeti la Sinaia nu uitati ca aveti reduceri la biletele de tren de la Bucuresti catre statiunile de schi incepand cu 1 februarie si daca vi se face foame puteti da o fuga pana la Ceaunu' Crapat , cota 2000 - restaurantul cu specific romanesc si priveliste minunata unde mananci la inaltime.

Sursa foto
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera