S-a lansat Sigurec Mobil- serviciul de colectare a deseurilor din fata casei

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Green Group si ECOTIC lanseaza campania ”Pentru reciclare, cheama ajutoare!”, adresata locuitorilor capitalei care au de predat electronice uzate, dar si alte deseuri.

Cetatenii care predau electronice uzate in perioada 26 aprilie- 5 iunie 2017 o pot face prin serviciul SIigurec Mobil folosind aplicatia pentru smartphone SIGUREC,direct pe site-ul www.sigurec.ro,sau apeland  0747.448.732.

unnamed.png

In afara de serviciula dus mediului, cei care folosesc aplicatia vor putea castiga prin tragere la sorti unul din cele 50 de blendere puse in joc. De asemenea, acestia sunt recompensati pe loc cu vouchere de reduceri la cumparaturi sau bani.

unnamed__3_.jpg

Oferim cea mai simpla solutie pentru deseurile de echipamente electrice si electronice pe care le depozitam in diverse locuri din casa, neavand o varianta practica si prietenoasa cu mediul inconjurator pentru debarasare. Prin accesarea aplicatiei SIGUREC sau a site-ului se emite comanda de ridicare, iar noi le preluam fara a conditiona la o cantitate minima de kilograme, declaraAnda Stancu, Manager Comunicare Green Group.
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera