RIUF București | Romanian International University Fair

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Romanian International University Fair - RIUF este cel mai mare eveniment educațional din Sudul și Estul Europei.

Anual, peste 100 de instituții educaționale, din peste 20 de țări, vin să interacționeze direct cu tinerii români interesați de studii internaționale la nivel de licență, masterat și doctorat. La eveniment aceștia pot afla detalii despre peste 7000 de programe de licenţă, masterat şi doctorat.

52783896_2749131361771578_5840633903076868096_n.jpg

Ediția a XXIV-a a târgului internațional de universități RIUF aduce, în București, peste 100 de universități din România și alte 10 țări, precum și școli de limbi străine, ONG-uri studențești și consilieri educaționali pentru a oferi vizitatorilor o imagine completă asupra oportunităților educaționale pe care le pot accesa.

În plus, vizitatorii RIUF vor avea ocazia să participe şi la cea de-a șasea ediţie a conferinţei RIUF YouForum, unde vor fi prezenţi peste 35 de speakeri.

51074229_2695650213786360_290234072884576256_n.jpg

Lista expozanților poate fi consultată accesând următorul link: http://www.riuf.ro/expozanti/

Pentru a participa la eveniment este necesară înscrierea pe site:
https://www.riuf.ro/inscriere-bucuresti/

*Prețul participării la RIUF este de 5 lei, iar biletele se pot achiziționa la eveniment.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.riuf.ro.

Programul evenimentului este:
Sâmbătă, 23 martie: 10:00 - 17:00
Duminică, 24 martie: 10:00 - 15:00
4 comentarii vrei sa comentezi?

RIUF București | Romanian International University Fair
asim
#1 -

asim
Quite simply this page would most likely irrefutably in some cases come to be widely recognized relating various blog customers, to make sure you the country's thorough articles or blog posts or perhaps it is thoughts and opinions. car dent repair dubai
RIUF București | Romanian International University Fair
James Cameron
#2 -

Upcoming Jobs in Sindh Government
The fairs are to get you to consider their school. You're "buying" your education and without students, they have no cause to exist. You're supposed to ask them to answer your questions, Upcoming Jobs in Sindh Government available.
RIUF București | Romanian International University Fair
John Peterson
#3 -

Free Article Rewriter
You are smart to want to start your research this early. University fairs are usually big, crowded events, Free Article Rewriter available.
RIUF București | Romanian International University Fair
mariana diego
#4 -

Cât de mare dr jungunu mi-a ajutat căsnicia

Numele meu este Mariana Diego. Aceasta este o zi foarte fericită a vieții mele datorită ajutorului pe care mi l-am oferit dr. Jungunu pentru a mă ajuta să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui de magie și dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căutam un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.Jungunu pe Internet, mi-a spus cum a ajutat atât de mulți oameni să se recupereze fostul lor ajutor Ajută la stabilirea relației și a face oamenii fericiți în relația lor. Mi-am explicat situația și apoi i-am căutat ajutorul, dar spre marea mea surpriză mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sărbătorește pentru că soțul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua să depun mărturie pe Internet deoarece dr. JUNGUNU este într-adevăr un adevărat vrăjitor. NEVOIE AJUTAȚI-L pe CONTACT DOCTOR JUNGUNU ACUM prin e-mail: drjungunusolutionspell@gmail.com sau
WhatsApp + 233570528416
 El este singurul răspuns la problema dvs. și te face să te simți fericit în relația ta. Și este, de asemenea, perfectă în
1 vrăjitorie de dragoste
2 Win Ex înapoi
3 Frumoasă a uterului
4 Vraja promovării
 5 Vraja de protecție
6 vrăji de afaceri
 7 O vrajă bună de lucru
8 Vraja casei de loterie și spell de curte.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera