Richard Hammond a fost implicat intr-un accident grav de motocicleta

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Richard Hammond, prezentatorul show-ului The Grand Tour a fost implicat intr-un accident de motocicleta, in timp ce filma in Africa. El a cazut de pe o motoreta si s-a lovit la cap, iar in urma impactului a ramas inconstient.

He really did hurt himself quite badly, a declarat Jeremy Clarkson.

1__Medium_.jpg

Richard was travelling quite fast when he came off. It caused instant horror on set. There was a lot of concern. If his injuries had been serious it wouldn't have been easy to get medical attention. It's very remote there and facilities are basic. The lads are known for having a laugh on set but Richard's previous accident is fresh in their minds. They were all shaken by the latest incident. But now they know Richard is fine they are back to jokes and banter, a completat o sursa.

2__Medium___2_.jpg

Intrebat daca a fost dus la spital, Clarkson a raspuns: "We don't do hospitals." Cel mai probabil, accidentul va fi difuzat in sezonul doi al show-ului The Grand Tour.

3__Medium_.jpg

In urma cu 11 ani, Hammond aproape ca a murit in timp ce filma pentru Top Gear. Mergea cu peste 400 de km pe ora intr-o masina speciala, cand unul dintre cauciucuri s-a spart si a pierdut controlul masinii. A fost in coma timp de 2 saptamani. Mult mai tarziu dupa acest accident, el a dezvaluit ca a suferit de depresie, pierderi de memorie si paranoia.
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera