Regina Marii Britanii a fost foarte aproape de a fi impuscata la Palatul Buckingham de un gardian

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Un fost gardian de la Palatul Buckingham a povestit presei cum intr-o noapte a fost cat pe ce sa o impuste pe Regina Elisabeth a II-a.

3_bild.jpg

Regina, in varsta de 90 de ani, iese uneori sa se plimbe in gradina, atunci cand nu poate sa doarma. Intr-o astfel de noapte, in timp ce patrula in perimetrul de securitate dinauntrul zidurilor palatului, gardianul a vazut o silueta in intuneric si a crezut ca a prins un intrus care s-a strecurat in incinta resedintei regale la ora 3.00 dimineata.

Acesta a strigat ”Cine este?” si spre surprinderea lui, era chiar regina, care i-ar fi spus ”Totul este cat se poate de bine. Data viitoare am sa sun inainte, pentru ca sa nu fiti nevoiti sa trageti in mine”.

the-queen-getty-2.jpg

In 2013, printul Andrew a fost, de asemenea, confundat cu un intrus si infruntat de politisti inarmati in timp ce se plimba prin gradina. Politia a anuntat ca ofiterii nu au scos armele si i-a cerut scuze printului, in contextul in care in ultimii ani au avut loc mai multe incidente in care intrusi au patruns in incinta.

bf31b4e9e43811ef75a1892b93414751.jpg

Acest nou incident este dezvaluit in contextul in care publicul este ingrijorat de starea sanatatii reginei. Suverana nu si-a facut prezenta in public, timp de doua saptamani, in perioada sarbatorilor, din cauza unei raceli puternice.
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera