Red Bull Dance Your Style: Impulse a fost desemnat cel mai bun street-dancer din România

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Bucureșteanul Alex Bărbieru (Impulse) a fost desemnat cel mai bun dansator de street-dance din România în finala națională a competiției Red Bull Dance Your Style, care a avut loc la Circul Metropolitan din București. 16 dintre cei mai remarcabili dansatori de street-dance din toată țara au dat tot ce-au avut mai bun aseară ca să-i convingă pe cei 1500 de spectatori, cu rol de juriu, că merită să se califice în etapa internațională a concursului, care va avea loc pe 10 decembrie la Johannesburg, în Africa de Sud. 15 dueluri și 3 ore mai târziu, publicul a decis: Impulse a primit trofeul și șansa de a reprezenta România în etapa globală: „Trebuie să fie o experiență tare interesantă, o să dau tot ce se poate!”


Foto: Bogdan Zop

Cea de-a doua ediție a competiției Red Bull Dance Your Style din România a adus față în față 16 dansatori de top, care au și-au etalat cele mai bune mișcări de dans pe hit-urile alese strategic de Vlad Dobrescu, DJ-ul evenimentului, ilustrând stiluri de street-dance iconice: de la popping la locking, house dance, waacking, afro, electro dance, dancehall sau hip-hop. A fost un spectacol de improvizație 100%, pentru că dansatorii n-au știut dinainte ce muzică-i așteaptă; ei s-au duelat 1 la 1 pe orice hit, cu orice tempo, cu care i-a provocat Vlad Dobrescu. Publicul și-a ales favoriții și i-a votat cu cartonașe roșii sau albastre pentru a-i duce mai departe în concurs.

Pentru a aduce un tribut spectaculoasei locații de anul acesta, Circul Metropolitan București, doi artiști ucrainieni, Sasha și Olga, au oferit publicului un moment acrobatic hipnotizant înainte de marea finală.

Finala tensionată s-a jucat între clujeanul Alin Țîrcă și bucureșteanul Alex Bărbieru a.k.a. Impulse. Doi concurenți cu multă experiență, cu ani de dans în spate, extrem de talentați, care-au făcut un show absolut incendiar și-au ridicat tot publicul în picioare, demonstrând până în ultima secundă că-și merită locul sub lumina reflectoarelor. La finalul unor secvențe de poveste, sala Circului Metropolitan a fost dominată de culoarea Albastră, care avea să desemneze numele câștigătorului: Impulse.

Impulse are 29 de ani și a învățat să danseze singur, acasă, de la televizor, imitându-l pe Michael Jackson. Încă face session-uri demonstrative vara în parcurile Capitalei, de la Herăstrău până la Cișmigiu. Stilul lui unic combină electro cu hip hop. „A fost foarte frumos! Nu mă așteptam să câștig, pentru că toți oamenii din line-up sunt toți niște oameni muncitori și-i respect real pe fiecare-n parte! Sunt oameni buni, noi ne știm majoritatea de ani de zile, unii dintre ei mi-au dat sfaturi, alții-mi sunt prieteni de când m-am apucat de dans... Pur și simplu am dansat și m-am simțit bine. Ce-am avut în plus? Cred că m-am distrat mai mult și n-am pus atât de multă presiune” spune câștigătorul marelui trofeu.

 

Impulse va reprezenta România la Johannesburg, Africa de Sud, pe 10 decembrie, alături de Alexandra Barac a.k.a. Sătănel, câștigătoarea Red Bull Dance Your Style 2021. Vor participa 66 de concurenți din 33 de țări din toată lumea.

Shurubel, MC-ul evenimentului: „Nu mai am voce... a fost mega-tare și m-am super-implicat! Eu am trăit cu oamenii ăștia aici. Am suferit cu oamenii care au pierdut, m-am bucurat cu oamenii care au câștigat și am trăit tot momentul la o intensitate atât de mare, încât practic, mi-am distrus gâtul! Dar, în același timp, m-am bucurat și de public. M-am bucurat, pentru că atunci când am zis: „Hai să ne ridicăm în picioare și să dansăm!”, oamenii s-au ridicat și atunci am zis „Ăștia-s oamenii mei!”. Avem șanse la Johannesbourg, mai ales că mergem și cu Sătănel, mergem și cu Impulse, și știu că sunt 33 de țări acolo, știu c-o să fie competiție mare, daaar, VOI I-AȚI VĂZUT PE-AI NOȘTRI?!”

Pe lângă șansa de a concura la Johannesburg alături de cei mai buni dansatori de street-dance din întreaga lume, campionul de la București a plecat acasă și cu un smartphone HONOR 70 5G și o pereche de Honor Earbuds 3 Pro din partea partenerului evenimentului. Aceleași premii au fost acordate și câștigătorului locului secund.

O demonstrație în forță, de o energie molipsitoare, Red Bull Dance Your Style este o competiție internațională de all-styles street-dance, cu evenimente în peste 30 de țări. În 2021, prima ediție Red Bull Dance Your Style din România a celebrat street-dance-ul românesc într-un show extraordinar la Teatrul de Vară Herăstrău: 1.000 de spectatori energici, 16 dansatori de excepție, 15 dueluri electrizante, 3 ore de aplauze prelungite. Atunci, Alexandra Barac a.k.a Sǎtǎnel a reuşit să câştige fără drept de apel inimile publicului.

Din 2018, Red Bull Dance Your Style oferă o platformă globală dansatorilor de street dance din întreaga lume pentru a-și demonstra abilitățile și originalitatea în battle-uri 1 la 1. Evenimentul se desfășoară în mai mult de 30 de țări, iar câștigătorii sunt aleși de public. 
3 comentarii

Red Bull Dance Your Style: Impulse a fost desemnat cel mai bun street-dancer din România
run3donlineaz
#1 -

Re: Telemedicine App Development
If you have the right person by your side, 80% of you don't need it. I found my joy here run 3. and they gave me the answer so I can find joy every day after stressful working hours.
Red Bull Dance Your Style: Impulse a fost desemnat cel mai bun street-dancer din România
basiy66
#2 -

Comentariu nou

You delivered such an impressive piece to read, giving every subject enlightenment for us to gain information. Thanks for sharing such information with us due to which my several concepts have been cleared. <a href="https://www.new-zealand-visa.co.nz/faq/who-does-not-need-an-new-zealand-eta">NEW ZEALAND VISA</a>

Red Bull Dance Your Style: Impulse a fost desemnat cel mai bun street-dancer din România
run3donlineaz
#3 -

Comentariu nou
There are many varieties of games that you can play. Some games are intended for children, while others are more suited for adults. In any case, playing games is an enjoyable activity to engage in. It can help you relieve stress and increase your concentration. Playing games can also help you improve your skills. For example, if you’re a beginner at golf, playing play snake can help you improve your metal health.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera