Reactia lui Tudor Chirila cu privire la candidatura lui Cristian Popescu Piedone

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cristian Popescu Piedone va candida pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 4 chiar daca:

a demisionat din functia de primar al sectorului 4

- dupa Colectiv 25.000 de oameni au iesit in strada pentru a-i cere retragerea, dar si a guvernului Ponta

- a anuntat, la sfarsitul lui noiembrie, ca se retrage din politica.

Piedone nu pune la suflet cele de mai sus, asa ca a anuntat ca va candida iar, ca independent.

4.jpg

Tudor Chirila, unul dintre cei care au fost foarte vizibili in opinia publica atunci cand s-a produs intreg scandalul legat de autoritati si Colectiv, a notat pe Facebook urmatoarele:

1.JPG

De candidatura acestui impostor nu se revolta nimeni pe Facebook. Sa nu uitam ca a fost partas la modul in care s-au obtinut autorizatiile de functionare ale clubului Colectiv. Fapte pentru care este cercetat penal. Sper ca locuitorii sectorului 4 nu vor da inca o data votul acestui specimen care acum cateva luni isi punea cenusa in cap si anunta ca se retragea din politica.

3.jpg

Vestea ca Piedone revine i-a afectat in special si pe parintii care si-au pierdut copiii la Colectiv.

2.jpg

Ca parinte al unui copil plecat in urma tragediei de la colectiv, este o adevarata provocare a minții, sa trăiești astazi in Romania.
Dupa ce acum vreo doua saptamâni a izbucnit stirea infestării spitalelor cu bacterii rezistente, dupa ce săptămana trecută spitalul a refuzat eliberarea dosarului medical invocând lipsa acordului pacientului aflat in imposibilitatea de a si-l da, dupa ce ieri am aflat ca sângele transfuzat răniților nu a fost testat bacteriologic, astazi aflu ca Piedone vrea din nou la Primărie...
Mintea mea se contorsioneaza mai ceva decât un acrobat de circ. Pentru ca circul e viata noastră cotidiană, condusă de niște specimene numite măscărici...
Tare va mai plac măscăricii, dragi romani!, a notat Gabriela Istrate, mama lui Bogdan, tanarul care si-a pierdut viata dupa Colectiv.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera