RATB a suspendat abonamentul de o zi prin SMS

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Sursa

Incepand cu 1 ianuarie 2015, Regia Autonoma de Transport Bucuresti a suspendat abonamentele de o zi prin SMS. Serviciul a fost implementat in aprilie 2012, bucurestenii putand sa achite printr-un SMS cu textul A la 7456 contravaloarea unui abonament de o zi.

Acest abonament era valabil pe toate liniile de transport urban. Calatorii trebuiau sa pastreze SMS-ul pe toata durata zilei, pana la expirarea valabilitatii abonamentului. Multi calatori accesau acest serviciu doar cand ii vedeau pe controlori, desi ei trebuiau sa achizitioneze abonamentul inainte de momentul urcarii in mijloacele de transport in comun.

Reprezentantii RATB au declarat pentru Metropotam ca nu se stie cand va fi repus in functiune serviciul. Acestia nu au dorit sa faca alte precizari: 

Serviciul a fost suspendat temporar din motive obiective. Cand va fi repus in functiune, vor fi facute anunturi la centrele RATB de incarcare.

Ca urmare a sesizarilor primite de la voi, i-am intrebat pe cei de la RATB de ce pe site nu se pot face abonamente noi, ci doar reinnoiri de abonamente:

Din motive de siguranta, emiterea unui suport nou se face doar la centrul de incarcare. Dupa, posesorii cardului se pot inregistra cu datele cardului pe RATB Online, unde isi pot reincarca portofelul electronic.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera