Programul de spectacole al lunii martie în Macaz - Bar Teatru Coop.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

În luna martie, Macaz - Bar Teatru Coop. găzduiește 8 spectacole- "Fuckultate", "Negreșită", "Habemus Bebe", "Tabu", "Țuhaus", "Lalele, lalele", "'90" și „Vi me som rom” („Și eu sunt rom”).

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Rezervările se pot face la adresa: macazcoop@gmail.com, iar pentru spectacolul Habemus bebe - donație recomandată: 30 lei / 20 lei pentru elevi, studenți, pensionari.

Programul de spectacole al lunii martie  în Macaz - Bar Teatru Coop.:

3 martie ora 19 FUCKULTATE
Co-producție Asociația ADO și MACAZ
„Fuckultate” se bazează pe experiențe reale ficționalizate, care au fost ținute sub tăcere din frică sau neputință.  Spectacolul își propune să discute despre probleme sistemice din mediul universitar și să găsească împreună cu spectatorii metode de rezistență și împuternicire. Fuckultate este realizat prin Școala de Teatru Politic – program de rezidențe de creație în cadrul căruia studenți și absolvenți ai facultăților de teatru participă la ateliere de teoria artei politice, scriere dramatică și actorie.

Echipa: Ioana Chițu, Natalia Graur, Ruxandra Simion, Raj și Soleială

4 martie ora 19 NEGREȘITĂ
O producție Quantic și Macaz – Teatru. Coop.
„Negreșită” e o istorie queer locală, care trece prin etapele intime, sociale și politice ale devenirii queer într-o lume heteronormativă. Spectacolul conectează istorii personale queer prinse la intersecția mai multor forțe opresive, precum: patriarhatul, normele impuse de morala creștină, homofobia internalizată, violența poliției față de persoanele queer și discursul Coaliției pentru Familie.
De/cu: Mădălina Brândușe, Mișa Dumitriu, Ioana Chițu, Alex Horghidan, Alina Medoia, Carolina Vozian.

49810380_291299281732691_210185623472963584_n.jpg

5 martie ora 19 HABEMUS BEBE
Un proiect ART NO MORE cu sprijinul WASP - Working Art Space and Production.
Un performance despre experienţa maternităţii, despre condiţia femeii-artist, despre confuzie şi crize, despre identitate şi panică, despre limite, corp şi… nutriţie. Un spectacol scris de o mamă şi interpretat de trei actriţe care sunt, la rîndul lor, mame.
Text: Elena Vlădăreanu
Cu: Dana Voicu, Carmen Florescu, Lala Mişosniky
Guest star: Eva Bălan
Afişe, stencil: Andrei Gamarţ
Regia: Robert Bălan

28167883_1858077014223022_3461248080376129180_n.jpg

11 martie ora 19 TABU
O producție a Asociației CARUSEL în parteneriat cu MACAZ - Teatru Coop
Care sunt condițiile de muncă într-un domeniu considerat ilegal și, de aceea, complet nereglementat? Cum se negociază prețurile, concurența și relațiile cu clienții? Există vreo metodă de protecție a muncii sau vreo plasă socială? Cum ajung și cum aleg diverse persoane să practice sex comercial? Și cum le influențează munca relațiile cu partenerii, relațiile cu copiii și viața de zi cu zi?  Spectacolul ficționalizează, pornind de la o documentare aplicată, povestea lui Nicol și a Gianinei, două femei din București care practică sexul comercial stradal. Spectacolul își propune să nuanțeze, completeze și contrazică percepții uzuale despre „prostituție” și să transmită fragmente din viețile personale, atât din familie cât și de la muncă, ale celor două eroine principale.

Echipa: Paul Dunca, Alexandru Fifea, Alice Monica Marinescu, Ruxandra Maniu, Zita Moldovan, Cristina Oprea, Alexandru Potocean, David Schwartz, Marian Ursan, Iulia Vaida

12 martie ora 19 ȚUHAUS
Un proiect produs de Asociația Reciproca și coprodus de Asociația ADO și MACAZ Teatru Bar Coop.
„Țuhaus” se apleacă asupra condițiilor de detenție și asupra resorturilor pe care unii deținuți le găsesc pentru a le contesta. „Țuhaus” este o invitație de a reflecta asupra felului în care criminalizarea, vina și pedepsirea sunt înțelese și operate de către societatea contemporană.
2017 marchează trecerea a 20 de ani de la cele mai masive proteste din sistemul penitenciar românesc, în care 3000 de persoane încarcerate au refuzat hrana și au contestat condițiile de detenție. Astăzi revendicările sunt similare, iar printre cele mai multe condamnări la CEDO ale României se regăsește, constant, problema condițiilor de detenție. La începutul anului, odată cu dezbaterea pe tema corupției, problemele sistemului penitenciar au devenit din nou un subiect de actualitate servind unui ping-pong politic și traducându-se în „societatea civilă” printr-o și mai accentuată tabuizare a vieții de după gratii. Astăzi peste 25.000 de oameni sunt închiși într-unul dintre cele 44 de penitenciare din România.
Echipa Țuhaus: Vlad Bălteanu, Mișa Dumitriu, Alex Horghidan, Andrada Lăutaru, Lorand Maxim, Alexandru Potocean, Andrei Șerban, Alexandra Voivozeanu

52908596_1120498714823483_8724603794077253632_n.jpg

17 și 18 martie ora 19 LALELE, LALELE
Proiect realizat de O2G în parteneriat cu Macaz Teatru Coop., Veioza Arte, MozaiQ, Accept.
"LALELE, LALELE – un queer feminist din spectrul feminin, un bărbat trans hetero-sapio-romantic și pansexual, un homosexual fericit, o lesbiano-pancurioasă feminist-marxistă, un androgin pansexual de gen fluid, un heterosexual pasiv, un vagabond homolău vesel uneori, un bihomo ludens, un desfundător de minți, o omnisexuală cu aspirații poliamoroase, o femeie trans în viață. LALELE, LALELE este un proiect de artă activă realizat împreună cu 11 performeri LGBTQIA+, care își asumă deschis apartenența la comunitatea LGBTQIA+.
Comunitatea LGBTQIA+ nu are nevoie să fie tolerată. Avem nevoie de respect și recunoașterea egalității în drepturi și responsabilități. Membrii comunității LGBTQIA+ sunt cetățeni cu drepturi egale. LALELE, LALELE este un atelier de dezvoltare a solidarității cu o comunitate minoritară, vulnerabilă și foarte puternică."

Cu: Patrick Brăila, Ioana Chițu, Paula Dunker, Bogdan Georgescu, Ștefan Huluba, Cătălin Jugravu, Ada Mușat, Adrian Newell Păun, Raj, Soleială, Alexa Valianatos
Scenografia: Irina Gâdiuță
Video: Andrei Ioniță
Sunet: Sever Andrei
Un proiect coordonat de Bogdan Georgescu

25 martie ora 19 ‘90
O producție O2G și MACAZ Teatru Coop
Cinci actrițe și actori preocupați de teatru politic și istorie recentă (Alexandru Fifea, Alice Monica Marinescu, Katia Pascariu, Alexandru Potocean, Andrei Șerban) împreună cu regizorul David Schwartz, își propun să investigheze și să reevalueze perioada post-socialistă, pornind de la amintiri personale și istorii de familie. Spectacolul ’90 este rezultatul unui demers de rememorare și teatralizare a multiplelor experiențe și întâmplări de familie, pendulând între implicare emoțională și distanțare critică. Prin intermediul a cinci povești de familie, urmărim reconfigurarea radicală a societății românești – de la rescrierea în cheie anticomunistă a biografiilor elitei intelectuale și academice la privatizarea locuințelor; de la mirajul și dezamăgirea aventurilor antreprenoriale, la degradarea vieții muncitorilor și angajaților la stat.

De/cu: Alexandru Fifea, Alice Monica Marinescu, Katia Pascariu, Alexandru Potocean, Andrei Șerban
Scenografia: Irina Gâdiuță
Coregrafia: Paul Dunca
Regia și dramaturgia: David Schwartz

26 martie ora 19 VI ME SOM ROM („ȘI EU SUNT ROM”)
În spectacolul „Vi me som rom” („Și eu sunt rom”) e vorba mai ales de acei romi care nu par din prima sau care par, deși nu sunt. E vorba despre relațiile dintre ei și ne-romi, de pe băncile școlii până la maturitate, expunerea în fața celorlalți, asumare, autoacceptare și mândrie. O româncă cu iubit rom, un rom despre care nimeni nu știe că e rom, un român-indian (mama româncă, tatăl indian) atât de brunet încât e luat de toată lumea drept rom - trei povești-în-poveste, trei unghiuri din care vedem cu claritate amar-amuzată ce înseamnă să fii rom în România centenarului, după aproape 30 de ani de democrație câștigată cu preț de sânge, sânge de români și de romi, romi vizibili și invizibili.

Un spectacol de: Madălina Brândușe, Mișa Dumitriu, Irina Gâdiuță, Alex Horghidan, Alfredo Minea, Raj, Andrei Șerban.
6 comentarii vrei sa comentezi?

Programul de spectacole al lunii martie în Macaz
Jack Mills
#1 -

example
Programul de spectacole al lunii martie în Macaz
mariana diego
#2 -

Cât de mare dr jungunu mi-a ajutat căsnicia

Numele meu este Mariana Diego. Aceasta este o zi foarte fericită a vieții mele datorită ajutorului pe care mi l-am oferit dr. Jungunu pentru a mă ajuta să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui de magie și dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căutam un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.Jungunu pe Internet, mi-a spus cum a ajutat atât de mulți oameni să se recupereze fostul lor ajutor Ajută la stabilirea relației și a face oamenii fericiți în relația lor. Mi-am explicat situația și apoi i-am căutat ajutorul, dar spre marea mea surpriză mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sărbătorește pentru că soțul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua să depun mărturie pe Internet deoarece dr. JUNGUNU este într-adevăr un adevărat vrăjitor. NEVOIE AJUTAȚI-L pe CONTACT DOCTOR JUNGUNU ACUM prin e-mail: drjungunusolutionspell@gmail.com sau
WhatsApp + 233570528416
 El este singurul răspuns la problema dvs. și te face să te simți fericit în relația ta. Și este, de asemenea, perfectă în
1 vrăjitorie de dragoste
2 Win Ex înapoi
3 Frumoasă a uterului
4 Vraja promovării
 5 Vraja de protecție
6 vrăji de afaceri
 7 O vrajă bună de lucru
8 Vraja casei de loterie și spell de curte.

Programul de spectacole al lunii martie în Macaz
muneer
#3 -

aasd
I want you to thank for your time of this wonderful read!!! I definitely enjoy every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff of your blog a must read blog How to Increase Bone Strength in Women
Programul de spectacole al lunii martie în Macaz
muneer ahmed
#4 -

muener
I personally like your post; you have shared good insights and experiences. Keep it up. majestic seo trust flow
Programul de spectacole al lunii martie în Macaz
muneer ahmed
#5 -

muener
definately enjoy every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff of your blog a must read blog! best slimming treatment singapore
Programul de spectacole al lunii martie în Macaz
muneer ahmed
#6 -

asdsa
It was extremely all around composed and straightforward. Not at all like different online journals I have perused which are truly not that good.Thanks a lot Hundred Club

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera