Primul spectacol de hipnoza comica va avea loc la Bucuresti - de vorba cu magicianul Augustin Mihaila

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Primul spectacol de hipnoza comica de la Bucuresti va avea loc in Club 99 duminica, 12 octombrie de la ora 21:00.

In spatele acestui concept se afla magicianul Augustin Mihaila, pe care am reusit sa il prindem inainte de repetitii la un interviu. Asadar, pentru cei amatori de senzatii de acest gen, ciuliti urechile.

1. Cum ti-a venit ideea unui spectacol de hipnoza?

Ca entertainer caut mereu modalitati noi prin care sa-mi surprind fanii. Daca vei cauta pe pe google "stage hypnosis" vei avea marea surpriza sa vezi ce industrie s-a format in jurul acestui gen de spectacol in America, UK, Franta si multe alte tari.

In Romania sunt spectatori curajosi care cauta mereu alternative la ce exista deja pe piata : Stand Up, Iluzionism, Improvizatie, etc.

2. Cum reactioneaza, de obicei, oamenii din public?

La inceput (vorbesc despre primele 20-30 de spectacole), nici eu nu stiam la ce sa ma astept. Publicul are incredere in mine si in felul acesta functioneaza un fel de contract intre noi. Eu le creez context de buna dispozitie iar ei intra in hipnoza si-mi accepta sugestiile pentru ca asa vor ei.

3. Cat ai lucrat la acest show? Ce inspiratii ai avut?

Lucrez la acest spectacol de peste doi ani de zile, timp in care m-am documentat, am mers la cursuri tinute de cei mai buni profesori din Romania, UK si America si in cele din urma am lansat spectacolul intr-un circuit inchis.

Vreau sa spun ca din februarie si pana acum am sustinut aproximativ 100 de showuri. Acesta este si motivul pentru care lansez turneul de HIPNOZA COMICA.

Ca inspiratie, obisnuiesc sa trag un ochi peste ocean si sa folosesc ce functioneaza acolo, apdatez la cultura de aici. Marc Savard, Pat Collins sau Terry Stokes sunt doar cativa pe care ii urmaresc cu atentie si de la care ma inspir.

Pentru ca este foarte mult un show improvizat, pe scena, protagonistii sunt cei care fac toata "treaba".

Ce vreau sa spun este ca eu doar creez context si apoi las lucrurile sa se intample in mod natural.

4. La ce sa ne asteptam duminica?

In introducerea spectacolului, explic ce urmeaza, apoi ii invita pe cei care doresc sa fie protagonisti ai show-ului sa urce pe scena pentru a fi hipnotizati.

Dupa ce este indusa o transa usoara, ii provoc pe cei de pe scena sa-si dezvaluie latura artistica.

De la imitatii creative pana la a vorbi in limbi care nu exista, cei care intra in hipnoza se intrec la propriu spre bucuria publicului.

Asadar fiti pregatiti sa va distrati intr-un mod unic!

Fetele intra gratuit, baietii trebuie sa plateasca 25 de lei.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera